Peste 10 milioane euro - investiţia Dachser într-un depozit de mărfuri periculoase

Ziarul BURSA #Companii #Transporturi / 12 ianuarie 2012

Furnizorul german de servicii logistice Dachser a deschis un depozit de mărfuri periculoase la Ploieşti, care a necesitat investiţii de peste 10 milioane de euro. Depozitul de mărfuri periculoase, care includ în principal diverse categorii de produse chimice, are o suprafaţă de aproximativ 6.500 de metri pătraţi şi spaţiu pentru 11.500 paleţi.

Unitatea, prima de acest tip din România, este împărţită în şase zone de protecţie împotriva incendiilor, separate de ziduri şi uşi de protecţie rezistente la foc, potrivit Dachser România.

Totodată, depozitul este echipat cu sisteme de alarmă pentru incendiu şi senzori pentru substanţe combustibile şi toxice volatile. Podeaua depozitului este rezistentă la apă şi este tratată împotriva scurgerilor de petrol şi produse chimice.

"Dachser stochează de două ori mai multă apă de stingere a incendiilor în Ploieşti faţă de prevederile legale. Rezervoarele şi ţevile care duc la depozit sunt încălzite atunci când temperaturile scad sub zero. Două bazine de retenţie din beton cu o capacitate de 2.000 de metri cubi, amplasate sub construcţie, asigură etanşeitatea şi nu permit scurgerea accidentală şi infiltrarea în sol a nici unei singure picături de apă reziduală contaminată, ori a altor lichide scăpate ca urmare a unor accidente sau pagube. Rafturile pot rezista la cutremure cu o magnitudine de până la 8 grade pe scara Richter. Stabilitatea este garantată de sistemele suplimentare speciale de metal şi de cantitatea dublă de oţel utlilizată faţă de rafturile standard", se arată într-un comunicat al companiei.

Dachser este prezentă în patru locaţii din România la Bucureşti, Arad, Braşov şi Ploieşti. Furnizorul german de servicii logistice are peste 19.000 de angajaţi şi a înregistrat, în 2010, venituri totale de 3,8 miliarde euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb