Peste 10.000 de unităţi Ford vândute în primele şapte luni

A.D.
Ziarul BURSA #Companii #Auto / 10 august 2007

Peste 10.000 de unităţi Ford vândute în primele şapte luni

Compania Ford în România a înregis-trat în luna iulie 2007 cel mai mare număr de unităţi vândute în acest an - 2033 - cu 94% mai mult faţă de luna iulie 2006. Per total, vânzările Ford au atins în primele şapte luni ale anului în curs 10.803 unităţi, în creştere cu 62% faţă de perioada similară a anului trecut.

Cel mai bine vândut model al lunii iulie este Ford Focus, 746 unităţi, înregistrîndu-se astfel o creştere triplă faţă de iulie 2006. Locul imediat următor este ocupat de Ford Fiesta cu 622 unităţi vândute în luna iulie, reprezentând o dublare a rezultatelor înregistrate în aceeaşi lună a anului trecut. La o lună de la lansarea sa pe piaţa din România, noul Ford Mondeo a înregistrat deja vânzări spectaculoase, ajungând la 244 unităţi livrate.

O pondere de aproximativ 26% din totalul de 10.803 de unităţi vândute în primele şapte luni din 2007, le-au constituit vânzările de flotă. Principalele modele asupra cărora s-au oprit clienţii de flote au fost Fiesta, Focus şi Transit, modelul Ford Transit Connect continuându-şi ascensiunea în rândul companiilor de distribuţie.

Cătălin Gavra, director general Romcar, a declarat: "Am început cel de-al doilea semestru în forţă şi sperăm să continuăm în aceeaşi direcţie şi în pe-rioada următoare". Anul acesta, Romcar şi-a propus să vândă, prin intermediul reţelei sale de distribuitori autorizaţi Ford, peste 17.000 de unităţi.

Romcar este reprezentantul mărcii Ford în România din anul 1992 şi dis-pune de o reţea alcătuită din 26 de locaţii în întreaga ţară. Romcar aduce pe piaţa românească 13 modele Ford, atât din gama autoturismelor, cât şi din cea a autovehiculelor comerciale uşoare. Ford Motor Company este unul din liderii industriei mondiale de automobile, activităţile sale de producţie şi distribuţie desfăşurându-se pe mai mult de 200 de pieţe, pe şase continente.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb