Peste 130.000 de români au trecut, în ultimul an, prin coaching financiar gratuit la BCR

S.B.
Bănci-Asigurări / 29 mai 2023

Peste 130.000 de români au trecut, în ultimul an, prin coaching financiar gratuit la BCR

Serviciul de coaching financiar este oferit în toate unităţile BCR cu ajutorul unei platforme de analize de date dezvoltată în laboratoarele digitale ale băncii. Astfel, începând din ianuarie 2022, peste 130.000 de români au beneficiat de o astfel de experienţă şi au reuşit să-şi conceapă, alături de experţii BCR, un plan pentru o bunăstare financiară pe termen lung.

Ci spaţiul din care obţii idei despre cum îţi schimbi viaţa, cum ţi-o transformi în mai bine pentru tine şi cei dragi. Prin tot ceea ce facem acum, noi încurajăm dialogul financiar, în locul celui comercial. Deschidem discuţii simple şi sincere despre bani cu oamenii care ne calcă pragul din dorinţa de a le propune soluţii concrete pentru planurile şi obiectivele lor de viaţă. Este o schimbare de paradigmă la care lucrăm de mai mulţi ani, învăţând din interacţiunile pe care le-am avut, în ultimii şase ani, cu 600.000 de oameni în cadrul programului Şcoala de Bani.

Cu ajutorul echipelor din laboratoarele digitale ale BCR, am dezvoltat şi instalat în unităţi o platformă de coaching financiar, prin care, cu ajutorul datelor şi tehnologiei, putem să le oferim concret clienţilor noştri un plan financiar gratuit de bunăstare pe termen lung.

Platforma utilizează analize de date şi poate oferi o perspectivă concretă asupra vieţii financiare din trecut, prezent şi viitor. Platforma a fost implementată în fază pilot la mijlocul anului 2021, iar din ianuarie 2022 este 100% operaţională în toată reţeaua de unităţi BCR. Peste 130.000 de români au decis să lucreze la un plan financiar împreună cu colegii mei din unităţi, bucurându-se de această experienţă. Sunt oameni de la care am învăţat, am aflat care sunt preocupările lor, planurile şi mai ales obiectivele pentru viitor. Ne propunem să ne întâlnim cu şi mai mulţi clienţi în perioada următoare care să beneficieze gratuit de serviciul de coaching financiar", a declarat Dana Dima, vicepreşedinte Retail & Private Banking BCR.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb