"Power Net Consulting" a obţinut 4 noi certificări ISO pentru soluţiile oferite

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 29 ianuarie 2010

"Power Net Consulting", unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii informatice integrate de pe piaţa din România, a obţinut, la sfârşitul anului trecut, patru noi certificări ISO valabile pentru consultanţă şi implementare de sisteme hardware şi software, mentenanţă, proiectare şi implementare a reţelelor informatice şi alte servicii IT&C .

Edurad Dimitriev, director general al Power Net Consulting, a declarat: "În această perioadă de criză, focusul nostru a fost acela de a creşte calitatea serviciilor, pentru a ne dezvolta pe o piaţă competitivă şi dinamică cum este cea a domeniului IT&C. Certificările obţinute la sfârşitul anului trecut sunt o dovadă a evoluţiei activităţii companiei şi a profesionalismului echipei noastre. Implementarea sistemului integrat a venit ca o cerinţă firească de îmbunătăţire a serviciilor deoarece compania s-a dezvoltat atât din punctul de vedere al forţei de muncă, cât şi la nivelul profesionalismului serviciilor oferite."

Printre avantajele certificărilor obţinute se numără simplificarea documentaţiei şi monitorizarea mai eficientă a activităţii, în conformitate cu legislaţia în vigoare. De asemenea, oferă o viziune mai amplă asupra proceselor desfăşurate şi permit un control strict asupra documentelor din cadrul organizaţiei, facilitând instruirea personalului şi reducerea probabilităţii producerii tuturor tipurilor de accidente cu răspundere juridică. Nu în ultimul rând, se promovează conştientizarea referitoare la mediu, la sănătate şi securitate ocupaţională, la securitatea informaţiei în rândul furnizorilor şi tuturor persoanelor care lucrează pentru sau în numele organizaţiei adăugând, astfel, plus-valoare în faţa competitorilor.

Power Net Consulting a obţinut prima certificare ISO 9001 în anul 2002, fiind una dintre primele companii care a implementat şi certificat un astfel de sistem. Managementul companiei a fost încă de la început foarte implicat în îmbunătăţirea sistemului de management ISO. Astfel, în 2009 s-a început implementarea unui sistem de management integrat, Das Certification, care este un organism acreditat de United Kingdom Accreditation Service (UKAS). Lista de certificări noi cuprinde: Sistemul de management privind siguranţa şi sănătatea ocupaţională (BS OHSAS 18001:2007), Sistemul de management al securităţii informaţionale (ISO 27001:2004), Sistemul de management al calităţii (ISO 9001: 2008) şi Sistemul de management al mediului înconjurător (14001:2004).

Înfiinţată în 1999, compania "Power Net" oferă servicii unui spectru larg de structuri comerciale, industriale, servicii publice, instituţii guvernamentale şi educaţionale. Aria de expertiză a Power Net Consulting acoperă aproape întreaga zonă de nevoi specifice la nivel de IT, de la servere, staţii de lucru, reţele, stocare date, până la solutii de management si securitate a infrastructurii. Deasemenea, prin parteneriatele cu liderii modiali din domeniul IT, Power Net Consulting pune la dispoziţia clienţilor din România pachete complexe de ultimă generaţie pentru managementul eBusiness, atât din punct de vedere al echipamentelor hardware necesare, cât şi al produselor software.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb