Primul antreprenor român care lansează un program educativ despre includerea Crypto şi Blockchain în antreprenoriat

G.B
Comunicate de presă / 13 mai 2021

Primul antreprenor român care lansează un program educativ despre includerea Crypto şi Blockchain în antreprenoriat

Cristian Oneţiu, fondatorul comunităţii Business Mentors şi al Scale-UP 1000, cea mai importantă comunitate de educaţie şi susţinere a mediului antreprenorial din România, a creat şi urmează să dezvolte prima platformă din România dedicată îmbinării dintre antreprenoriat şi tehnologia digitală, o structură utilă de formare şi informare, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Am convingerea că noul cuvânt, cryptoprenoriat, va face parte foarte curând din vocabularul tuturor celor care vor să afle în ce mod Crypto şi Blockchain ne pot fi folositoare în antreprenoriat. Pe lângă o curiozitate personală firească şi dorinţa de a explora cât mai mult, pornesc acest demers şi datorită întrebărilor zilnice ale celor din comunităţile noastre. De această dată nu din ipostaza de expert, ci de învăţăcel, de trainee, şi consider că, cu cât avansăm împreună, cu atât mai mult putem construi un sistem puternic şi funcţional. Şi putem deveni rapid parte a tehnologiei care este deja aici, cu multe beneficii pentru noi", declară Oneţiu.

Recent, el a organizat primul webinar gratuit de informare, în care a explicat ce înseamnă Blockchain şi care sunt cele trei atribute principale care îi dau unicitate: descentralizarea datelor, încrederea în corectitudinea acestora şi eliminarea intermediarilor. Împreună cu invitaţii săi, specialişti care utilizează deja noile sisteme virtuale, el a răspuns la trei întrebări esenţiale pentru antreprenori: "Cum se pot genera câştiguri cu Blockchain şi Crypto în antreprenoriat?", "Cum se poate investi profitul?" şi "Cum se poate schimba lumea cu această tehnologie?", subliniază sursa citată.

"În 1995, oamenii vorbeau despre < Internet companies >. Erau nişte companii ciudate care operau într-o tehnologie incertă, ce promitea democratizarea informaţiei: internet. Mai târziu, din rândul acestor companii ciudate au răsărit nişte branduri: Yahoo, Google, Amazon, Facebook etc. În 20 de ani ele au devenit printre cele mai mari companii globale. Dacă internetul a fost pentru documente şi pentru informaţii, atunci Blockchain-ul este un internet al valorilor, al asseturilor, cu aplicabilitate în foarte multe domenii - de la cel al proprietăţilor, tranzacţiilor, în sistemul de votare, artă, energie şi până la modul de întocmire al actelor sau contractelor. Cred că Blockchain, acestă nouă tehnologie prin care se promite o securizare şi descentralizare a oricărui lucru care are valoare, prin ceea ce se numeşte < protocolul încrederii >, va dezvolta noile companii lidere ale anilor 2030. Astăzi acestea sunt doar nişte < Blockchain companies > :). Şi, după cum spunea unul dintre invitaţii mei de la webinar, pentru a crea tipul acesta de tehnologie şi a ne simplifica viaţa trebuie doar să existe câţiva antreprenori curajoşi la început. Mi-ar plăcea să cred că noi putem deveni împreună acei antreprenori. Mai ales că nu mai este, în opinia mea, o chestiune de < dacă >, ci de < când >, pentru că deja asistăm acum la o revoluţionare a lumii noastre, aşa cum o ştiam", explică cofondatorul Life Care.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb