Prin CARDAVANTAJ cumperi de la BILLA tot ce e mai bun pentru tine!

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 20 august 2007

Începând cu luna august deţinătorii de CardAvantaj se pot bucura de toate avantajele cumpărăturilor cu plata în rate şi în magazinele Billa din Bucureşti. Astfel ei pot cumpăra alimente şi bunuri de larg consum, plătind în 2 rate cu 0% dobânda şi beneficiind de bonus la fiecare cumpărătură.

"Ne face o deosebită plăcere să anunţăm parteneriatul nostru cu Billa. Prin intermediul lui clienţii noştri se pot bucura de toate avantajele cu care s-au obişnuit - cumpărături cu plata în rate, cu 0% dobânda şi bonusuri la fiecare cumpărătură - şi în magazinele Billa.

Astfel clienţii noştri vor beneficia de o mare diversitate de articole de marcă, produse proaspete şi toate articolele din necesarul zilnic, folosind un instrument de plată avantajos, cardul de credit CardAvantaj." spune Dl. Omer Tetik, Vicepreşedinte - Credit Europe Bank (Romania) S.A.

CardAvantaj este singurul card de credit emis sub sigla MasterCard / Visa prin intermediul căruia deţinătorii săi, pe lângă avantajul bine cunoscut de cumpărături cu plata în rate şi 0% dobânda, primesc bonus la fiecare tranzacţie efectuată în reţeaua magazinelor partenere Credit Europe Bank.

În acest moment Credit Europe Bank (Romania) S.A. deţine o cotă de 11% din piaţa cardurilor de credit şi cea a POS-urilor, o reţea de 91 de ATM-uri, peste 5,300 POS-uri şi 89 de sucursale.

Lanţul de supermagazine Billa reprezintă simbolul cumpărăturilor de bună calitate la cel mai avantajos preţ. Politica BILLA este aceea de a satisface toate gusturile, printr-o gamă variată de produse proaspete precum şi prin multe alte articole din necesarul zilnic la preţuri fără concurenţă. Unul din obiectivele principale ale Billa este reprezentat de scăderea continuă a preţurilor, astfel încât achiziţionarea alimentelor şi bunurilor de larg consum să nu constituie o problemă pentru consumatorul român.

Billa este prezentă in România din februarie 1999 si este parte componentă a grupului german REWE, care numără mai mult de 11.000 magazine şi 180.000 angajaţi în întreaga Europa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb