Prysmian Group lansează "make it", program de recrutare a inginerilor cu experienţă de lucru

Andrei Stan
Companii #Energie / 14 decembrie 2015

Prysmian Group, companie din domeniul sistemelor de cablu pentru energie şi telecomunicaţii, inaugurează programul de recrutare "Make It", adresat inginerilor şi tehnicienilor cu experienţă în domeniul industrial, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Grupul caută ingineri de proces, de întreţinere, de proiectare şi de calitate, precum şi alte calificări tehnice specializate pentru a ocupa posturi cheie din zona de producţie, în cadrul unuia din numeroasele centre de excelenţă pe care Prysmian le deţine în întreaga lume.

Printre criteriile prevăzute de companie se numără o diplomă de licenţa în inginerie sau o diplomă echivalentă, precum şi o experienţă profesională de 3-5 ani obţinută prin job-uri similare într-un context profesional anterior, buna cunoaştere a limbii engleze şi abilităţi de lider.

"Grupul urmăreşte identificarea şi punerea în valoare a celor mai bune talente din domeniul producţiei industriale, oferindu-le posibilitatea de a-şi valorifica abilităţile şi competenţele. Prin intermediul unui program profesional de patru ani, «Make It» oferă oportunitatea unei înalte formări prin implicarea Prysmian Group Academy, care se va axa pe dezvoltarea ulterioară a competenţelor esenţiale pentru cariera candidaţilor selectaţi. Programul va include două săptămâni de training la sediul din Milano şi două săptămâni în noua Manufacturing Academy din Mudanya (Turcia), un centru specializat care va fi inaugurat în ianuarie 2016 în una dintre fabricile cele mai importante ale Grupului şi care va permite formarea personalului înalt calificat", se arată în comunicat.

"Make It urmează unei alte iniţiative recente, Build the Future, programul de formare profesională adresat tinerilor absolvenţi. Această succesiune demonstrează încrederea Prysmian în valoarea capitalului uman şi importanţa investiţiilor destinate tinerilor", a declarat Fabrizio Rutschmann, director resurse umane şi organizare al Prysmian Group. "Viitorul nostru depinde de creşterea lor", a adăugat acesta.

Cu 89 de fabrici şi numeroase centre de excelenţă în 33 de ţări, Prysmian Group este o companie dedicată investiţiilor industriale, estimate la 163 de milioane în 2014.

În România, Prysmian investeşte în prezent în construcţia instalaţiilor pentru producţia cablurilor optice situate în cadrul Parcului Industrial din Slatina: noua fabrică va putea produce o gamă completă de cabluri din fibră optică de nouă generaţie destinate celor mai inovatoare aplicaţii şi utilizări. Datorită acestei investiţii, Prysmian estimează dublarea capacităţii actuale de producţie până în 2017 şi triplarea acesteia până în 2020, creând până la sfârşitul proiectului 300 de locuri de muncă stabile. De asemenea, Grupul va începe la Slatina producţia cablurilor de înaltă tensiune pentru linii de transmisie a energiei până la 150 kV. Noua instalaţie va deservi atât piaţa internă, sprijinind proiectul de dezvoltare a infrastructurilor energetice din România, cât şi piaţa externă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb