RADET mai are de recuperat de la populaţie circa 72 milioane RON

Ziarul BURSA #Companii #Energie / 8 februarie 2006

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) va hotărî mîine dacă dacă va acţiona în instanţă proprietarii unor apartamente din Capitală, care au datorii mai vechi de trei luni către regia de termoficare, a declarat directorul general al RADET Bucureşti, Virgil Ramba.

Hotărîrea va fi luată numai după discuţiile cu asociaţiile de proprietari, a mai spus domnul Ramba, citat de Rompres, subliniind că doar rău platnicii vor fi acţionaţi în instanţă nu toată asociaţia blocului.

RADET are în prezent de recuperat de la populaţie circa 72 milioane RON, aceste creanţe fiind înregistrate în facturile emise pentru 1.900 de asociaţii de proprietari, cinci dintre acestea fiind ameninţate cu acţiunea în instanţă pentru recuperarea unei sume de 40.000 RON. Alte 15 milioane RON reprezintă penalitaţile aplicate pentru neplata facturilor la datoria totală a celor aproape 2.000 de asociaţii de proprietari.

RADET intenţiona la începutul lunii ianuarie să cesioneze creanţe de la 67 asociaţii de proprietari, care aveau datorii de 2,46 milioane RON, din care penalizări de 0,85 RON. Pentru a le acţiona instanţă, asociaţiile trebuiau să depună documentaţii complete de cesionare, care să permită conducerii RADET să demareze acţiunea in instanţă.

În urma acestor anunţuri, RADET a reuşit să atingă un grad de încasare a facturilor de 90 la sută, numai în ultimele două luni ale anului trecut încasînd de la populaţie circa 110 milioane RON, din care 2,33 milioane RON penalităţi istorice.

Potrivit directorului general al RADET, regia mai are de încasat circa 23 milioane RON de la agenţii economici, din facturi, şi alte opt milioane RON reprezentînd penalităţile.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb