REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 13.05.2014

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 13 mai 2014

FINANCIAL TIMES

Pfizer, dezamăgită de lipsa de angajament a AstraZeneca

Pfizer şi-a exprimat "dezamăgirea" privind lipsa angajamentului board-ului AstraZeneca, subliniind riscurile companiei farmaceutice anglo-suedeze în condiţiile în care aceasta din urmă îşi exprimă rezistenţa faţă de apropierea manifestată de rivalul său american.

Citizens Financial, divizie RBS, depune documentele pentru listare

Citizens Financial, divizia de retail banking deţinută de Royal Bank of Scotland (RBS), a depus documentele pentru lansarea unei oferte publice iniţiale, restabilind impulsul pentru un proces care părea ameninţat în martie, după de aceasta nu a reuşit să treacă testele de stres anuale ale Rezervei Federale.

Facebook ia în calcul deschiderea unui birou de vânzări în China

Compania americană Facebook are în vedere deschiderea unui birou de vânzări în China pentru a oferi mai mult sprijin agenţiilor locale de publicitate, care folosesc site-ul ca să ajungă la clienţii externi.

WALL STREET JOURNAL

Profitul Airbus, aproape dublu

Profitul Airbus Group NV a crescut cu 93% în primul trimestru din acest an, în condiţiile în care cel de-al doilea mare producător mondial de avioane a evitat costurile pentru reparaţiile modelelor A380 super-jumbo şi efectele fluctuaţiilor de curs valutar de anul trecut. Câştigul net al companiei a fost de 439 milioane de euro, comparativ cu 227 milioane de euro în primele trei luni din 2013.

Rusal, pe pierderi din cauza declinului preţului aluminiului

United Co. Rusal PLC, cel mai mare producător mondial de aluminiu - după volumul livrărilor, a înregistrat pierderi în trimestrul întâi din 2014, însă aşteaptă ca cererea pentru acest metal să crească în 2014. Compania din Rusia a avut o pierdere de 325 milioane de dolari în primul trimestru din acest an, comparativ cu un profit de 19 milioane de dolari în aceeaşi perioadă din 2013.

Profitul E.ON, afectat de subvenţiile pentru energie

E.ON SE anunţă că profitul său net a scăzut cu 65% în trimestrul întâi din cauza subvenţiilor acordate sectorului de energie regenerabilă, care subminează afacerile convenţionale de generare a energiei. E.ON, cel mai mare producător german de utilităţi, au avut un câştig de 762 milioane de euro în primele trei luni din 2014, faţă de 2,17 miliarde euro în acelaşi interval din 2013.

NEW YORK TIMES

Societe Generale ţinteşte o creştere anuală de 3% a vânzărilor

Societe Generale, a doua mare bancă din Franţa, are ca obiectiv o creştere anuală a vânzărilor sale cu 3% în următorii trei ani, în baza operaţiunilor de retail banking din Europa de Est, Rusia şi Africa.

BlackBerry lansează un telefon low-cost în Indonezia

BlackBerry Ltd. a lansat, la Jakarta, un telefon low-cost cu touch screen, denumit Z3, în condiţiile în care vrea să-şi redreseze vânzările pe pieţele emergente precum Indonezia.

Barclays are noi şefi de divizii în Asia Pacific

Barclays Plc i-a numit pe John Chang şi Vikesh Kotecha în fruntea diviziilor de vânzare de acţiuni şi tranzacţii din Asia Pacific, conform anunţului făcut de purtătorul de cuvânt al băncii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb