REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 20.10.2014

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 20 octombrie 2014

FINANCIAL TIMES

IBM plăteşte 1,5 miliarde dolari pentru renunţarea la divizia sa de cipuri

IBM a decis să plătească 1,5 miliarde de dolari ca parte a unui acord prin care renunţă la divizia sa neprofitabilă de cipuri, astfel că va evita cheltuieli de capital de miliarde de dolari pentru modernizarea tehnologiei de fabricaţie.

Ferrovial oferă un miliard de dolari australieni pentru Transfield

Grupul spaniol de infrastructură Ferrovial a lansat o ofertă de preluare de un miliard de dolari australieni (877 milioane dolari SUA) pentru Transfield Services, furnizor de servicii de outsourcing şi construcţii.

Versace îşi menţine rata de creştere în China

Vânzările Versace din China sunt încă în creştere într-un ritm "cu două cifre", în ciuda încetinirii expansiunii economice şi a luptei cu corupţia din ţară, care a afectat vânzările altor branduri de lux. Gian Giacomo Ferraris, directorul executiv al casei de modă italiene, a declarat pentru Financial Times că vânzările din China au crescut mai lent decât în anii precedenţi, dar într-un ritm cu două cifre.

WALL STREET JOURNAL

Philips, pe pierderi

Royal Philips NV a înregistrat pierderi nete pentru al treilea trimestru consecutiv, din cauza suspendării producţiei unei fabrici şi a constituirii unor provizioane legale de 366 milioane de euro (467 milioane de dolari).

Piloţii Lufthansa extind greva

Sindicatul german Vereinigung Cockpit anunţă că piloţii Deutsche Lufthansa AG îşi vor estinde greva, urmând să fie afectate, mâine, şi unele zboruri pe distranţă lungă.

Sindicatul a făcut apel la declanşarea grevei la nivel naţional, la ora locală 04:00, până la 21:59.

SAP are profit trimestrial

Furnizorul german de software SAP AG şi-a redus estimările de profit pentru anul curent, chiar dacă a raportat creşterea cu 15% a câştigului său net în trimestrul al treilea. Compania aşteaptă un profit operaţional de 5,6 - 5,8 miliarde euro pe 2014, faţă de 5,8-6 miliarde euro, cât preconiza anterior.

NEW YORK TIMES

Qatar Holding cumpără o deţinere la un lanţ de magazine din Hong Kong

Qatar Holding LLC a decis să plătească 616 milioane de dolari pentru aproape 20% din Lifestyle International Holdings, operator de magazine în Hong Kong şi China.

Sapin: France îşi va reduce deficitul bugetar într-un ritm adecvat

Ministrul francez al Finanţelor, Michel Sapin, a reafirmat, înaintea unei întâlniri cu omologul său german, că Franţa îşi va reduce deficitul bugetar într-un ritm adecvat pentru menţinerea redresării fragile.

Electrolux are un profit peste aşteptări

Producătorul global de electrocasnice Electrolux a raportat un câştig de bază peste aşteptări pentru trimestrul al treilea, însă a avertizat că, în 2014, cererea de pe piaţa europeană a fost sub estimări.

Electrolux a anunţat un câştig operaţional ajustat de 1,39 miliarde coroane suedeze pentru perioada iulie-septembrie 2014, faţă de 1,08 miliarde în acelaşi interval anul anterior. Analiştii estimau 1,33 miliarde coroane.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb