Roche a primit cel mai mare scor din sectorul farmaceutic, în Dow Jones Sustainability Index

E.D.
Companii #Sănătate / 19 septembrie 2014

Roche a fost desemnată pentru al şaselea an consecutiv liderul sectorului farmaceutic, în clasamentul Dow Jones Sustainability Index (DJSI), ce reprezintă cel mai răspândit sistem global de urmărire a modului prin care companiile derulează proiecte de responsabilitate socială, economică şi de protejare a mediului înconjurător, arată un comunicat remis redacţiei.

Includerea în acest clasament se bazează pe o analiză a performanţelor economice, sociale şi de protecţie a mediului, evaluând de asemenea guvernanţa corporatistă, managementul riscului, standardele liniei de aprovizionare şi producţie, precum şi practicile şi procesele de muncă. Indexurile DJSI servesc drept repere pentru investitorii care integrează criteriile de dezvoltare durabilă în portofoliile lor.

În acest an, compania Roche a primit cel mai mare scor din industria farmaceutică pe mai multe planuri, pornind de la managementul relaţiei cu clienţii până la modul în care compania abordează provocările din domeniul îngrijirilor de sănătate, prin valoarea produselor şi serviciilor sale. De asemenea, Roche a primit punctaj maxim în ceea ce priveşte gradul de angajament al angajaţilor, dar şi în ceea ce priveşte dezvoltarea profesională a acestora, atragerea şi mentionerea talentelor în organizaţie şi respectarea drepturilor omului.

"Suntem mândri să fim recunoscuţi în continuare drept cea mai sustenabilă companie din domeniul nostru. Încă de la înfiinţarea companiei, cu aproape 120 de ani în urmă, dezvoltarea durabilă şi sustenabilitatea au fost direcţiile pe care le-am urmat'', a declarat Severin Schwan, CEO al Roche. "Ne respectăm angajamentul pentru inovaţie permanentă, aceasta fiind cea mai mare contribuţie a noastră la dezvoltarea durabilă a societăţii şi la viitorul nostru, al tuturor".

În 2009, Roche a introdus o serie de obiective organizaţionale pe o perioadă de 5 ani, folosind indicatori-cheie de performanţă pentru a măsura progresul. Printre aceştia, compania şi-a luat angajamentul de a creşte procentajul femeilor în poziţii-cheie cu până la 50%, dar şi de a reduce consumul de energie şi de a îmbunătăţi eficienţa energetică cu 10% până la sfârşitul anului 2014. În prezent, Roche este în grafic cu toate aceste obiective asumate.

Clasamentele DJSI sunt derulate de Indexurile S&P Dow Jones şi RobecoSAM. În realizarea clasamentului, sunt analizate peste 3.300 de companii listate la bursa, dintre care 800 sunt firme de pe pieţe în curs de dezvoltare. Companiile sunt selecţionate în funcţie de cum îşi îndeplinesc obiectivele economice, sociale şi de protejare a mediului. Bazat pe Global Industry Classification System (GICS), RocecoSAM identifică anual compania-lider în fiecare dintre cele 24 de domenii stabilite.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb