Salterra vizează o cifră de afaceri de peste jumătate de milion de euro, până la sfârşitul anului

E.D.
Companii #Bunuri de Larg Consum / 21 octombrie 2014

Salterra, retailerul multi-brand specializat în produse dedicate somnului, va finanţa cu aproximativ 125.000 de euro amenajarea a două noi showroom-uri în Braşov şi Iaşi, investiţie prin care compania îşi propune să atingă o cifră de afaceri de peste 500.000 euro până la sfârşitul anului şi o reţea de 4 magazine, arată un comunicat remis astăzi redacţiei.

Potrivit documentului, situate stradal, pe artere cu vad comercial, showroom-urile au în medie 100 mp şi prezintă peste 500 produse dedicate somnului: saltele, topuri de saltea, somiere tapiţate şi paturi sau canapele până la pilote, perne, lenjerii de pat sau protecţii de saltea.

Colecţiile prezentate în cele două noi magazine includ patru mărci ale grupului Pikolin, completate de game de produse fabricate în România.

"Noile magazine Salterra, dedicate culturii somnului, oferă consumatorilor din Iaşi şi Braşov un ambient specializat în care să poată testa şi alege salteaua potrivită - dar şi patul, perna, lenjeria, deci întregul ansamblu de piese care să-i ofere confort, relaxare şi odihnă sănătoasă. Ca specialişti în cultura somnului oferim nu doar produse de calitate, ci şi consiliere. De ce? Pentru ca atunci când clientul alege o saltea, o pernă, o pilotă, un pat, o somieră sau o lenjerie din colecţia Salterra să ştie că a făcut cea mai bună investiţie. Practic, el realizează o investiţie în sănătatea sa, iar un om sănătos este binedispus şi se bucură de viaţă", a declarat Marcela Moss, Director General Salterra.

"Venind cu o ofertă integrată cu produse de calitate dedicate somnului, care ne diferenţiază faţă de competiţie, showroom-urile Salterra din Braşov şi Iaşi oferă clienţilor din aceste oraşe posibilitatea să compare, să testeze, să vadă ce li se potriveşte ca gusturi, stil şi, nu în ultimul rând, ca buget. E ceea ce ne dă speranţa că vom avea succes şi că vom putea propune această soluţie şi clienţilor din alte oraşe din România.Vizăm să ne extindem reţeaua direct sau prin distribuitori iar următorul oraş unde plănuim să deschidem un nou magazin Salterra este Constanţa", a punctat Marcela Moss.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb