"Samsung Electronics România" îşi lărgeşte numărul de distribuitori autorizaţi în segmentul IT

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 1 octombrie 2008

"Samsung Electronics România" a anunţat semnarea parteneriatelor cu RHS Company şi AGIS Computer privind distribuirea produselor Samsung din segmentul IT. Cele două companii devin astfel distribuitori autorizaţi Samsung, adăugându-se lui Deck Computers, partener al companiei încă din anul 1997.

"Considerăm că piaţa românească are un potenţial extraordinar de creştere în zona produselor IT. Tocmai pentru a ţine pasul cu cerinţele pieţei am hotărât să ne dezvoltăm reţeaua de distribuţie iar cu siguranţă Deck Computers, Agis Computer şi RHS Company vor reprezenta un trio de succes", declară JeongEon Kim, General Manager Samsung Electronics România. "Samsung aduce în permanenţă inovaţii în sectorul IT, produsele noastre fiind vârf de linie din punct de vedere tehnologic. Vrem ca acest fapt să se reflecte şi prin prezenţa noastră pe piaţă atunci când vorbim de cea mai nouă serie de monitoare cu TV tuner inclus sau imprimante şi multifuncţionale de ultimă generaţie."

Samsung Electronics România şi-a făcut de curând cunoscută strategia de dezvoltare pe piaţa autohtonă, menţionând extinderea către oraşele medii ca fiind extrem de importantă.

"Cei doi noi distribuitori autorizaţi ai Samsung ne vor aduce şi un plus de expertiză câştigat de ei în anii în care activează pe piaţa românească", a adăugat JeongEon Kim.

RHS Company oferă încă din anul 2006 unităţi optice, HDD-uri şi memorii marca Samsung. Începând cu anul acesta RHS va cuprinde în ofertă şi monitoarele Samsung, produse care deţin locul 1 în vânzări la nivel mondial.

"Distribuţia de monitoare Samsung este de o importanţă majoră pentru RHS, iar prin acest parteneriat răspundem cererii crescânde a clienţilor noştri de a le oferi monitoare Samsung, aceasta fiind şi principala lor doleanţă în momentul în care au fost întrebaţi ce ar mai dori să conţină oferta RHS. Să devii distribuitor autorizat al monitoarelor Samsung este o provocare în sine şi totodată o promisiune făcută clienţilor noştri că RHS va continua să facă toate eforturile necesare pentru a răspunde cât mai bine necesităţilor din ce în ce mai exigente ale pieţei", a declarat Adorian Demeter, Purchasing Manager RHS Company.

AGIS Computer, cel mai important importator de imprimante şi consumabile din România, va asigura o prezenţă sporită a Samsung pe acest segment de piaţă.

"Parteneriatul cu Samsung ne va oferi posibilitatea de a întregi gama de imprimante şi consumabile pe care o avem deja, cu o serie de produse de top", declară Istvan Lörincz, director general al AGIS Computer. "Dorinţa de a oferi reseller-ilor noştri o gamă largă de produse de calitate a făcut din Samsung o alegere firească. Suntem convinşi că este un parteneriat win-win pentru că ambele companii au ca obiectiv pentru perioada următoare creşterea agresivă a vânzărilor."

Parteneriatele dintre Samsung Electronics România şi cei doi noi distribuitori autorizaţi vor intra în vigoare de la data de 1 octombrie 2008.

Pe lângă sectorul IT, Samsung Electronics România derulează parteneriate cu Genco Trade pe segmentul produselor electronice şi electrocasnice şi Hat Group, distribuitor al telefoanelor mobile Samsung.

Despre Samsung Electronics

Samsung Electronics este lider mondial în industria semiconductorilor, a telecomunicaţiilor, a dispozitivelor media digitale şi a convergenţei digitale. Compania are aproximativ 150.000 de angajaţi în 134 de birouri din 62 de ţări, fiind alcatuită din patru divizii principale de afaceri - Digital Media Business, LCD Business, Semiconductor Business si Telecommunication Business. Samsung Electronics produce a gamă largă de dispozitive premiate electronice şi electocasnice, precum ecrane HDTV, sisteme home theater, playere MP3, frigidere şi maşini de spălat. Samsung este recunoscută pentru inovaţiile în designul şi tehnologia produselor electronice de larg consum.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb