Samsung şi hat creează universul ULTRA

comunicat Samsung
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 5 februarie 2007

Primul pas a fost făcut în cadrul evenimentului care a marcat patru ani de cooperare pe piaţa din România

Samsung şi HAT au dezvăluit în data de 02.02., într-unul dintre cele mai la modă cluburi din Bucureşti, câteva dintre surprizele pe care le pregătesc în 2007 utilizatorilor de telefoane mobile din România. "ULTRA inside, ULTRA outside" a fost deviza sub care invitaţii la eveniment au facut primii paşi într-un nou univers al comunicării, în care inovaţia tehnologică şi eleganţa design-ului marchează standardele pe care Samsung şi HAT le impun pentru anul acesta.

În acelaşi timp, Samsung şi HAT au sărbătorit patru ani de cooperare pe piaţa din România, oferind invitaţilor un spectacol ce a inclus cele mai importante momente din istoria comunicării, muzică antrenantă şi premii pentru cei mai buni jucători din industria telecomunicaţiilor din România. Printre participanţi s-au numărat partenerii şi distribuitorii HAT şi Samsung, reprezentanţi ai principalilor operatori de telefonie mobilă din România, oameni de afaceri şi personalităţi din showbiz şi media.

Vedeta serii a fost noua colecţie de telefoane ULTRA pe care Samsung şi HAT o propun publicului din România. Seria ULTRA se adresează în egală măsură pasionaţilor de muzică, de imagine, de stil, dar şi oamenilor de afaceri şi publicului feminin.

Vista este numele de cod pentru Samsung SGH - F500, video telefonul ULTRA al anului 2007. Flick şi Flipper sunt numele sub care pot fi recunoscute două dintre telefoanele cu aptitudini muzicale de excepţie: SGH - X830, un telefon cu memorie de un gigabyte, pentru stocarea de melodii, şi SGH - F300, cu ecran touchpad şi design slim. Pentru oamenii de afaceri, Samsung a creat telefonul ULTRA business SGH - I600 supranumit Blackjack, ce oferă conectare la cele mai mari viteze prin HSDPA, tastatură QWERTY, push e-mail şi printare la distanţă. În 2007, iubitoarele de tehnologie şi stil vor fi răsfăţate cu un telefon special, ce încorporează tehnologie Bluetooth, media player şi cameră foto de 1,3 megapixeli - SGH - 570, supranumit Samsung Aqua. Celor pentru care moda este mai mult decât o pasiune, Samsung le-a dedicat două modele unice: cel mai subţire telefon bar din lume, SGH - U100 de doar 5,9 milimetri grosime, şi cel mai subţire telefon din lume cu design slide-up, SGH -U600, măsurând numai 10,7 milimetri grosime. Toate aceste modele, precum şi numeroase alte telefoane mobile performante, vor face parte din oferta pe 2007 a HAT şi Samsung pentru publicul din România.

Într-o atmosferă antrenantă, Ştefan Bănică Jr. a susţinut un recital de muzică ULTRA, care a adus invitaţii pe ringul de dans. S-au distrat alături de HAT şi Samsung personalităţi ale lumii diplomatice şi politice, sportivi de înaltă ţinută, vedete ale showbiz-ului şi jurnalişti de marcă, precum: Excelenţa Sa Ambasadorul Republicii Coreea la Bucureşti, Dl. Choi Ihl-Song, Preşedintele Comisiei IT&C a Camerei Deputatilor, Dl. Varujan Pambuccian, Elisabeta Lipă, Monica Iagăr, Marius Urzică, Cosmin Cernat, Violeta Beclea Szekely, Alice Năstase, Emil Grădinescu şi Carmen Trandafir.

Contribuţia partenerilor HAT şi a distribuitorilor de telefoane mobile Samsung a fost recunoscută în cadrul unui moment special. Principalii operatori de telefonie mobilă din România au fost premiaţi de Samsung şi HAT pentru excelenta cooperare din 2006.

"Evenimentul a adus în centrul atenţiei colecţia de telefoane mobile Samsung ULTRA, oferită de HAT în România. Ne bucurăm că am putut sărbători împreună cu colaboratorii noştri şi personalităţi de marcă din România parteneriatul de succes pe care îl avem cu Samsung, precum şi de faptul că am transformat această sărbătoare într-o tradiţie anuală," a declarat Doru Orăşelu, Marketing Manager, HAT Group Co. România.

Mihaela Renţea, Brand & Communication Manager al Samsung Electronics România, a vorbit despre planurile Samsung de a continua să ofere cele mai înalte standarde tehnologice pe piaţa locală: "Telefoanele pe care le pregătim anul acesta sunt cu adevărat speciale. Ele pun în evidenţă personalitatea fiecăruia dintre noi, fiind în acelaşi timp uşor de folosit datorită unui meniu şi display foarte clare. Telefoanele Samsung oferă o calitate foarte bună a sunetului şi au în dotare cele mai noi şi mai puternice funcţii de business."

Despre HAT Group Co.

Unic importator oficial al telefonelor Samsung în România, HAT investeste timp şi resurse importante pentru adaptarea fiecărui terminal vândut în România. Pregătirea pentru lansarea pe piaţă a unui telefon include localizarea meniului, testarea telefonului în fiecare reţea, cu fiecare tip de SIM existent şi colaborarea strânsă cu Samsung România.

Pentru a avea siguranţa utilizării unor echipamente originale, riguros testate şi autorizate, care beneficiază de suport tehnic în garanţie şi post-garanţie, telefoanele Samsung importate oficial au:

- holograma HAT, pe telefon şi baterie

- meniul telefonului în limba română;

- manual de utilizare în limba română, în original;

- certificat de garanţie HAT, care permite accesul la singurul service profesionist autorizat de Samsung, în România;

- autocolant galben aplicat pe cutia telefonului, având inscripţionat expresia "Telefon original!"

Despre Samsung Electronics

Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial în industria semiconductorilor, telecomunicaţiilor şi a convergenţei digitale. În 2005, compania-mamă a înregistrat o cifră de vânzări de 56,7 miliarde USD şi un venit net de 7,5 miliarde USD. Samsung Electronics are aproximativ 128.000 de angajaţi în 120 birouri din 57 ţări, fiind alcătuită din cinci divizii principale de afaceri: Aparatură Digitală, Conţinut Digital, Divizia LCD, Divizia Semiconductori şi Divizia de Reţele de Telecomunicaţii. Recunoscut ca unul dintre brand-urile cu cea mai rapidă dezvoltare, Samsung Electronics este lider mondial pe piaţa monitoarelor color, a televizoarelor color, a cipurilor de memorie şi a ecranelor TFT-LCD

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb