Secom a încheiat 2016 cu o cifră de afaceri de 16,3 milioane euro

M.S.
Ziarul BURSA #Companii / 22 februarie 2017

Secom, companie autohtonă specializată în importul, distribuţia şi comercializarea de produse naturale pentru sănătate şi frumuseţe, a finalizat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 16,3 milioane de euro, în creştere cu 33% faţă de cea din anul 2015, când afacerile societăţii se situau la 12,2 milioane de euro.

Valoarea totală a investiţiilor derulate de Secom anul trecut a fost de aproximativ 2 milioane de euro, resurse direcţionate în extinderea reţelei de retail şi a sediului administrativ, campanii de informare şi comunicare, dezvoltarea infrastructurii IT şi a unui program structurat de training- uri pentru angajaţi, potrivit unui comunicat de presă.

Acesta arată că reţeaua de magazine Secom a ajuns la zece unităţi, la finalul lui 2016, ca urmare a inaugurării magazinelor din Timişoara şi din Sibiu.

Lucia Costea, managing partner Secom, precizează: "Evoluţia din 2016 este rezultatul eforturilor la nivelul fiecărei funcţiuni de management în vederea îndeplinirii obiectivelor de business conform planului strategic dezvoltat în 2015. Pentru 2017, ne propunem o creştere a cifrei de afaceri cu 26%, urmând să majorăm şi bugetul de investiţii".

Compania vizează să-şi extindă reţeaua de magazine cu încă trei locaţii, prima inaugurare din acest an fiind realizată la Piteşti, la începutul lunii februarie. De asemenea, componenta de e-commerce rămâne un obiectiv important şi în 2017, anul acesta urmând să fie realizate îmbunătăţiri la acest nivel, pentru o experienţă unică de interacţiune cu consumatorul.

"Vom fi mai activi în procesul de reglementare a industriei datorită implicării în cadrul Asociaţiei Române a Producătorilor de medicamente fără prescripţie, suplimente alimentare şi dispozitive medicale" a adăugat Lucia Costea.

În prezent, portofoliul Secom acoperă toată gama de afecţiuni, cuprinzând peste 250 de suplimente alimentare naturale şi cosmetice naturale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb