Sfaturi şi sugestii utile pentru a economisi timp şi bani în "Secrete Bine Păstrate" de la Reader"s Digest

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 17 septembrie 2009

Secrete Bine Păstrate, cea mai recentă apariţie de la Reader"s Digest, conţine 1500 sfaturi şi sugestii utile pentru a economisi timp şi bani, fiind o carte ce n-ar trebui să lipsească din nici o casă, mai ales acum, în vremuri de criză.

Editorii cărţii, afirmă: "De această dată avem pentru iubitorii de carte (şi nu numai!) Secrete bine păstrate, un titlu cu o tentă amuzantă, dar care ascunde o grămadă de sugestii utile. Ne dorim să fie, pe lângă o lectură uşoară şi plăcută, una care să aducă informaţii de calitate, dar mai ales inedite".

Cartea dezvăluie o mulţime de "mici secrete" din diferite domenii ale vieţii de zi cu zi (facturi de utilităţi, bănci, supermarketuri, dealeri sau reparaţii auto, hoteluri, linii aeriene, restaurante, sistemul sanitar, societăţile de asigurări, locul de muncă, sistemul educaţional etc.) şi oferă soluţii simple şi eficiente pentru a evita cheltuielile inutile sau pierderea de timp - totul direct de la profesioniştii din interiorul sistemului. Aflăm astfel ce ne ameninţă sănătatea, strategii ale supermarketurilor pentru a te convinge să cumperi cel mai scump produs, şmecherii la care recurg unii depanatori, tactici rar dezvăluite de vânzare a maşinilor, trucuri de pe urma cărora beneficiază companiile de asigurări, reguli nescrise de care managerii firmelor şi specialiştii în resurse umane chiar ţin seama, ponturi inteligente de la turiştii de sezon şi multe altele.

"Uită de fidelitate - Dacă rămâi la acelaşi furnizor de telefon, internet sau televiziune an după an, este foarte posibil să plăteşti prea mult. Fii pregătit să schimbi regulat furnizorul, pentru a obţine cea mai bună ofertă. Odată ce afli îndeajuns de multe despre aceasta, merită să suni furnizorul actual şi să-i spui că vrei să-l schimbi: s-ar putea să primeşti o ofertă îmbunătăţită, pentru a rămâne clientul reţelei.

Trăim într-o lume complexă, care devine din ce în ce mai confuză. Şi, oricât ai încerca, câteodată pare imposibil să ţii pasul cu cei care îţi vor banii. Motiv pentru care avem cu toţii nevoie de Secrete bine păstrate."

Titlul este disponibil începând cu data de 14 septembrie.

În România, Reader"s Digest s-a lansat în aprilie 2004, când a înfiinţat divizia de cărţi la Bucureşti. De atunci, au fost tipărite zeci de titluri de succes, printre care: Descoperiţi minunile lumii, Mari enigme ale trecutului, Sănătate cu tratamente naturiste etc. De asemenea, pentru publicul românesc au fost lansate CD-uri cu muzică pentru toate gusturile, DVD-uri instructive şi o revistă faimoasă deja de aproape un secol în nenumărate ţări.

Reader"s Digest este marcă înregistrată a corporaţiei The Reader"s Digest Association Inc., o companie globală de media şi marketing cu sediul central în Pleasantville, New York, deţinătoare a mai multor branduri care educă, inspiră, amuză şi creează conexiuni între oameni din diferite părţi ale lumii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb