SIVECO România a devenit ORACLE Certified Advantage Partner

A.C.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 18 mai 2007

Demarat în 1995, parteneriatul dintre ORACLE, unul dintre liderii IT la nivel mondial şi SIVECO România, cea mai mare casă româ­nească de software, s-a consolidat de-a lungul anilor prin proiecte de un real succes. Colaborarea s-a desfăşurat pe mai multe planuri: tehnic, comercial şi de marketing şi s-a dezvoltat continuu.

Compania SIVECO România a obţinut, de curând, cea mai înaltă certificare pe tehnologie în cadrul programului de parteneriat cu ORACLE, devenind, astfel, Certified Advantage Partner. Această certificare demonstrează angajamentul pe care SIVECO România îl are în relaţia sa de parteneriat cu firma ORACLE şi profesionalismul de care a dat dovadă în toţi aceşti ani. SIVECO România face parte din programul ORACLE Partner Network (OPN) şi dispune, pe lângă competenţe avansate în tehnologia ORACLE, şi de capabilităţi de implementare a familiei de produse ORACLE Applications. Mai mult, SIVECO Romania are un departament dedicat acestei activităţi, prin care îşi propune să combine capabilităţile produsului cu cerinţele specifice pieţei româneşti, mai ales acum, din perspectiva integrării in UE.

SIVECO România propune organizaţiilor ce îşi desfăşoară activitatea pe piaţa unică europeană şi soluţia proprie ERP (Enterprise Resource Planning) - SIVECO Applications 2010, dezvoltată cu ajutorul tehnologiei ORACLE, utilizând baza de date ORACLE, într-o arhitectură Client - Server sau pe 3 niveluri.

Numărul partenerilor ORACLE din România certificaţi la nivelul CAP (Certified Advantage Partner) este foarte restrâns, de aici şi importanţa acestui cerc select din care SIVECO România face acum parte, în mod oficial.

Avantajele statutului de Certified Advantage Partner includ poziţia foarte bună în rândul partenerilor ORACLE, întâietate în fructificarea oportunităţilor de business identificate, vizibilitate mare a expertizei pe care compania o deţine în domeniul soluţiilor informatice. În calitate de Certified Advantage Partner, SIVECO România dobândeşte prioritate în participarea la manifestările şi forumurile ORACLE, precum şi condiţii avantajoase de training şi suport. "SIVECO România poate susţine cu succes parteneriatul cu ORACLE întrucât deţine o experienţă considerabilă şi un portofoliu specializat de soluţii, acoperind o arie largă de business. Ne considerăm unul dintre cei mai importanţi parteneri ORACLE din România şi suntem convinşi că această colaborare strategică susţine în mod real progresul mediului de afaceri românesc, prin crearea de noi oportunităţi în plan local", afirmă doamna Irina Socol, Director General SIVECO România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb