Soluţia eAgriculture dezvoltată de SIVECO, premiată la RoCS

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 25 noiembrie 2008

Distincţia a fost acordată pentru un proiect de o complexitate uriaşă: dezvoltarea software-ului pentru sistemul informatic al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Bucureşti

Dezvoltarea de către SIVECO România a soluţiei software pentru sistemul IT al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură a fost premiată la Gala RoCS (Romanian Computer Show), organizată de International Data Group.

Gala RoCS este unul dintre cele mai importante evenimente care recompensează de 14 ani cele mai notabile reuşite individuale şi de echipă din domeniul IT.

Gabriel Lospa, Line of Business Senior Director eAgriculture la SIVECO România, a primit distincţia pentru dezvoltarea software-ului pentru sistemul informatic al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură. "Suntem mândri că am putut realiza un proiect de o complexitate uriaşă, alături de colegii noştri de la Agenţia Natională de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură. Comparativ cu alte ţări care au avut 3-4 ani pentru implementarea proiectului, noi am avut la dispoziţie doar un an, ceea ce a reprezentat un adevărat tur de forţă. A fost o mare responsabilitate pentru noi, o reuşită bazată pe un efort imens. Este pentru prima oară când fermierii au acces la fonduri europene într-un mod organizat. Dezvoltarea, implementarea şi finalizarea la termenele stabilite a sistemului integrat de administrare şi control (IACS) pentru agricultura din România, prin realizarea componentelor informatice, a reprezentat o etapă importantă în procesul de aderare a României la Uniunea Europeană", a declarat Gabriel Lospa.

Graţie proiectului de informatizare al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură, 1.227.103 de fermieri au primit sumele aferente plăţilor unice pe suprafaţă şi plăţilor naţionale directe complementare, totalizând 8.655.670 ha.

Mihaela Gorodcov, General Manager IDG România, a declarat: "Dacă în alte domenii lucrurile nu sunt atât de mature, în ceea ce priveşte IT&C ţinem pasul şi suntem unde trebuie. Iar premiile de excelenţă ale IDG România sunt momentului actual".

Înfiinţată la începutul anului 1992, SIVECO România S.A. este liderul caselor de software din România, asigurând o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din România în ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi spaţiul CSI. Între acţionarii SIVECO România se numără Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V. Adresându-se cu precădere organizaţiilor mari şi mijlocii, compania oferă soluţii eficiente EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness atât pentru piaţa locală cât şi pentru cea internaţională. De asemenea, compania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice de mare complexitate şi amploare. În prezent, soluţiile SIVECO sunt utilizate de către beneficiari internaţionali din 35 de ţări. 550 dintre aceşti beneficiari sunt localizaţi în România şi includ atât instituţii publice importante cât şi companii private de referinţă" OMV PETROM, Orange, Raiffeisen Bank, Citibank, Aerostar Bacău, Ţiriac Air, Med Life, Com Auto Meridian, Carpatair Timişoara, URSUS Breweries etc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb