"Star Storage" lansează FAST Enterprise Search

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 20 octombrie 2009

"Star Storage", leader în soluţii pentru stocare, arhivare şi management de informaţii (date şi documente) în România, anunţă semnarea parteneriatului cu FAST - o subsidiară a companiei Microsoft, pentru implementarea FAST Enterprise Search, o platformă de ultimă generaţie, leader la nivel internaţional în căutarea/regăsirea de informaţii ("enterprise search" eng.). FAST Enterprise Search facilitează indexarea, căutarea şi afişarea informaţiilor şi documentelor provenite din surse multiple, cu aplicabilitate în companii care utilizează volume mari de informaţii: media, telecomunicaţii, e-commerce, apărare şi ordine publică, consultanţă, juridic, servicii medicale, procesarea informaţiei, publishing, administraţie publică, retail, cercetare ştiinţifică, financiar-bancar.

Tehnologia FAST are la bază o inovaţie unică la nivel internaţional în domeniul căutării - un index semantic care recunoaşte şi memorează structura unui document şi direcţionează căutarea către acest nivel. Implementarea unei astfel de platforme permite analiza sofisticată, în timp real, a unor volume mari de informaţii. Aplicaţiile dezvoltate pe astfel de platforme pot include facilităţi de căutare şi explorare a informaţiei, relevanţa lingvistică pentru domenii specializate (sistemul de căutare inţelege sensul real al intrebării şi include instrumente specifice precum verificare ortografică, gramaticală), marketing inteligent, căutare mobilă, alerte în timp real pentru conţinutul stocat, e-commerce, reclamă contextuală, marketing-ul cautarii (search marketing) si monitorizarea automată a transmisiilor video sau audio etc. Prin divizarea, rearanjarea şi extinderea volumului de informaţii structurate, nestructurate, fisiere media etc. aceste aplicaţii eficientizeaza modul în care este folosită informatia - de la utilizatori obişnuiţi de Internet şi până la angajaţii cu un nivel foarte înalt de cunoştinte.

FAST Enterprise Search poate interoga surse multiple atât în interiorul cât şi în exteriorul organizaţiei la viteze foarte mari. Este singura aplicaţie care poate integra analize cantitative şi calitative şi care îşi poate adapta arhitectura pentru a-şi facilita integrarea cu motoare externe de analiza (ex: SPSS sau SAS). FAST Enterprise Search poate căuta în baze de date de peste 40 petabytes, în sisteme de gestiune a documentelor de volum mare - peste 10 miliarde de documente, poate obţine cea mai mare viteză de răspuns (peste 2000 raspunsuri/secunda) şi cea mai mare rată de compresie (250 milioane documente/server); are cea mai rapidă rată de actualizare (500 actualizari/secunda) şi cele mai rapide analize: 200 de parametri de analiză în timp real. Din punct de vedere al securitătii, platforma poate aplica metode de securizare care protejeaza serverele, informatiile gazduite pe servere si permite accesarea doar acelor informatii pentru care utilizatorii au drept de acces. Sistemul recunoaste automat peste 80 de limbi, inclusiv limba romana si se integreaza cu succes cu aplicatii complexe. In plus, FAST Enterprise Search indeplineste cu succes una din conditiile critice - de disponibilitate / continuitate a funcţionării.

"O creştere a veniturilor din advertising cu 700% este o experienta specifica companiilor media care si-au dezvoltat traditionalele modele de busines. Companiile media care şi-au externalizat serviciile de reclamă online catre agentii de publicitate au renunţat la o parghie importanta a cresterii business-ului, in special în această perioadă în care veniturile directe, recurente sunt extrem de importante. Fara un control direct asupra serviciilor de publicitate aceste companii vor fi mereu dependente de modelul de business al colaboratorilor, de marginile reale şi de fluxul constant de lichiditati. Folosind FAST Enterprise Search, Star Storage poate transforma modul în care companiile specializate în servicii media, de exemplu, îşi pot creşte afacerile, imbunătăţii conţinutul online, isi pot creste numărul de abonaţi şi veniturile din reclama online, pot atrage şi fideliza audienţa.

Prin implementarea unei platforme FAST Enterprise Search putem ajuta companiile, publicatiile online si site-urile comerciale sa-si structureze informaţiile despre clienti provenite din surse multiple, sa le identifice interesele şi cerinţele, să le personalizeze la nivel de oferta cu produse si servicii premium, continut, informatii de interes, reclame, promoţii speciale si recomandari in functie de profilul şi istoricul de cautare al fiecarui client. FAST este o platforma de interogare în jurul căreia se pot integra capabilităti de recomandare specializata, pe baza experienţei / comportamentului de interogare online", declară Catalin Paunescu, Managing Director Star Storage.

In retail, soluţia poate fi extinsă către departamentele de marketing, customer intelligence, call centere, magazine (kioskuri informative si dispozitive de cautare pentru angajati) şi platforme mobile care pot beneficia de capabilităti extinse: integrarea de reduceri sau creşteri de preturi, oferte de solutii substitut, promovare produse necunoscute, recomandări etc.

Star Storage este leader în soluţii de stocare, arhivare şi management de informatii în România. Compania a investit in ultimii doi ani peste 6 mil. euro in dezvoltarea de servicii inovative şi integrarea in portofoliul de solutii a celor mai bune tehnologii de management a informatiilor la nivel international. Star Storage utilizeaza FAST Enterprise Search pentru a dezvolta soluţii de căutare menite să imbunătăţească experienţa de căutare a utilizatorilor. Integrata in portofoliul de solutii de stocare, arhivare şi management al informaţiilor, platforma Fast Enterprise Search, permite companiei Star Storage sa ofere clienţilor soluţii de căutare personalizată în timp real în baze de date eterogene provenite din aplicaţii multiple precum CRM, BPM, in aplicatii de content management, aplicaţii Web, etc..

Star Storage este o companie romaneasca, capital 100% privat, activa pe piata solutiilor de stocare, arhivare şi management de informatii (date şi documente). Inca din anul 2000, data ce ii confera pozitia de pioner in domeniu, Star Storage dezvolta soluţii proprii pe baza tehnologiei şi produselor a peste 20 de parteneri de top la nivel international. Complementar, compania ofera o gamă variata de servicii externalizate prin intermediul unor centre tehnologice proprii, dezvoltate pe baza ultimelor tehnologii în domeniu: Centrul de Conversie Documente, Centrul de Productie Documente şi Comunicare Personalizata cu Clientul/Cetateanul, Centrul de Date, Centrul de Soluţii. Solutiile şi serviciile oferite de Star Storage sunt utilizate de cele mai mari companii din România, atât din domeniul public cât şi privat, din cele mai diverse domenii de activitate.

FAST, subsidiară a companiei Microsoft, este furnizorul de top la nivel mondial pentru soluţii şi tehnologii de căutare în cadrul organizaţiilor. Platforma flexibilă şi scalabilă de căutare FAST (FAST ESP) permite oamenilor şi afacerilor să exploreze şi să asimileze cantităti impresionante de date indiferent de format.

Companii de top din diferite zone ale globului au încredere în platforma FAST Enterprise Search (FAST ESP) pentru rezolvarea celor mai dificile probleme de afaceri şi atingerea celor mai ambiţioase obiective de creştere a veniturilor şi maximizare a ROI. Prin crearea unor experiente unice la nivel de utilizator si schimbarea modului in care oamenii interactioneaza cu informatia, tehnologiile oferite de FAST ajuta la descoperirea unor noi modalitati de crestere a veniturilor, facilitează luarea deciziilor şi sporesc productivitatea. Solutiile bazate pe tehnologiile FAST sunt functionale în peste 3500 de locaţii critice situate pe întreg mapamondul.

Soluţiile de nivel enterprise pentru căutare în cadrul organizatiilor oferite de FAST, precum şi experienţa acumulată sunt acum extinse prin capabilitatile Microsoft de atingere a clienţilor la nivel mondial pe baza unei reţele de parteneri extinsa şi capacitatea de inovatie în cadrul solutiilor orientate pe cresterea productivitatii. Impreună, FAST şi Microsoft vor furniza cea mai cuprinzătoare solutie de enterprise search capabilă să vină in intâmpinarea cerinţelor tuturor organizaţiilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb