"Stimasoft" îşi extinde activitatea de producţie la nivel naţional

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 7 noiembrie 2008

"Stimasoft" este una dintre cele mai active companii de pe piaţa românească de outsourcing, cu o experienţă de peste 5 ani în derularea de proiecte atât pentru piaţa internă cât mai ales pentru cea europeană.

Din ce în ce mai mult, afacerile de succes şi eficienţa comunicaţiilor se bazează pe mediul IT. Stimasoft a identificat cu succes această oportunitate la începuturile activităţii sale, şi ca urmare a unei excelente politici de business şi a unui nivel ridicat de calitate în execuţie - certificat de recunoaşterea ISO 9001:2000 - anunţă extinderea activităţilor sale de producţie la nivel naţional.

Încă de la începuturile sale, compania Stimasoft şi-a bazat activitatea pe spiritul dinamic, combativ şi inovativ al tinerilor specialişti în domeniul IT din România. Locaţia aleasă pentru noul birou de producţie, este Brăila, o locaţie care nu beneficiează de un cadru universitar, dar care deţine specialişti de marcă în domeniul IT. Stimasoft a avut capacitatea şi capabilitatea de a-i motiva să lucreze pe piaţa românească, într-o industrie care atrage anual specialişti români peste hotare într-un ritm alarmant.

"Suntem mândri să afirmăm că am creat un nucleu de excelenţă într-o localitate de obicei "uitată" de investitori, cu un mediu de lucru la standarde europene, pentru un grup de tineri care lucrează în cadrul unor companii de nivel european şi nu numai", declară directorul general al companiei Stimasoft, Ionut Taranu.

Valoarea investiţiei în centrul de producţie de la Brăila este estimată la 40.000 de euro, şi ne aşteptăm ca această valoare să fie amortizată în primul an de activitate.

Stimasoft activează pe piaţa de outsourcing încă din 2003, având un portofoliu de clienţi la nivel european, atât din sectorul public cât şi din cel privat, oferind aplicaţii web şi soluţii IT, ce rezolvă probleme ale activitatii curente din orice domeniu de activitate, sprijnind reducerea costurilor şi creşterea veniturilor. Stimasoft este partener al Microsoft şi Oracle, putând dezvolta aplicaţii bazate pe tehnologiile celor două companii, şi utilizând totodată tehnologii open source.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. bine ca se mai misca ceva si pe piata romaneasca.

    bravo lor! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb