Superbet se extinde pe piaţa jocurilor de noroc din Polonia

E.O.
Ziarul BURSA #Companii #Gambling / 8 iunie 2017

Superbet, unul dintre operatorii de jocuri de noroc din ţara noastră, urmează să se extindă pe piaţa online şi offline din Polonia, până la sfârşitul acestui an, a anunţat compania. În acest sens, operatorul a recrutat o întreagă echipă de seniori de la o companie similară din Polonia, începând cu directorul executiv, Ales Dobes şi cu directorul de marketing online Antonin Las. Cei doi manageri, foşti angajaţi ai Fortuna, s-au mutat la Superbet Polonia şi vor ocupa funcţiile de CEO, respectiv Director Operaţional.

Reprezentanţii companiei subliniază: "Noile recrutări fac parte din strategia de extindere internaţională a companiei româneşti care a ajuns la o reţea offline de 600 de agenţii pe piaţa locală".

În Polonia, Superbet speră să deschidă între 100 şi 150 de agenţii până la sfârşitul anului, pentru ca, până la Campionatul mondial din 2018, să ajungă la 250 de locaţii, potrivit lui Dobes, citat de presa străină. Dobes a mai menţionat: "Piaţa online din Polonia pentru pariuri sportive are un potenţial mare. Înainte de schimbările legislative, piaţa internă valora circa 335 de milioane de euro, în timp ce piaţa generată de operatorii externi, în special online, ajunsese la 1,43 de miliarde de euro. Odată cu plecarea operatorilor internaţionali din Polonia, piaţa locală a crescut cu peste 100%".

În partea a doua a anului, compania urmează să obţină licenţa pentru operaţiunile online pe piaţa poloneză.

Pe lângă Polonia, Superbet vizează şi alte pieţe vecine (Cehia), dar şi vest-europene, după ce şi-a deschis deja filiale în Marea Britanie şi Gibraltar.

Din 2015, ţara noastră are o legislaţie strictă aplicabilă jocurilor de noroc online, ceea ce a condus la o reglementare a pieţei şi la deschiderea acesteia. Potrivit datelor ONJN, pe piaţa autohtonă de profil activează 32 operatori de pariuri tradiţionali şi 19 online.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb