"Suprafeţe senzuale" - Vopselurile cu efect mat, cea mai recentă modă la Salonul Auto de la Geneva

Comunicat BASF
Ziarul BURSA #Companii #Auto / 20 martie 2007

Vopselurile cu efect mat ale BASF Coatings, unul dintre cei mai mari producători de vopseluri la nivel mondial, reprezintă una dintre cele mai importante tendinţe, făcând senzaţie în cadrul prezentărilor auto din întreaga lume, cum ar fi Salonul Auto de la Geneva (derulat în perioada 8 - 18 martie). "Suprafeţe Senzuale" este cuvântul de ordine pentru noua modă.

Textura suprafeţei automobilului a fost una dintre vedetele - dacă nu chiar vedeta principală - a Salonului Auto Internaţional de la Geneva. Automobilul Rolls Royce Phantom, pe care Mansory, una dintre cele mai mari companii de tuning, îl va prezenta în cadrul celui mai mare salon auto din lume, a fost vopsit folosind vopselurile cu efect mat produse sub brand-ul Glasurit de compania BASF Coatings. Phantom nu îşi va lăsa amprenta doar în categoria premium, ci va lansa o modă auto generală în materie de finisaje.

Aspectul mătăsos, neted, al suprafeţei automobilului, acoperite cu vopsea cu efect mat, atrage şoferii ca prin farmec. Aspectul său stilat, mat emană eleganţă şi discreţie.

Atât clienţii industriali, cât şi cei privaţi îşi doresc un grad mai pronunţat de individualitate pentru automobilele lor, iar un finisaj mat ajută la atingerea acestui obiectiv. Textura suprafeţei automobilului şi materialul acestuia capătă o semnificaţie aparte, completând culoarea, ca o caracteristică esenţială. Textura suprafeţei este un factor esenţial, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei, când este vorba de individualitate, la cumpărarea unui automobil.

Finisajul Auto Glasurit:

Sub brand-ul Glasurit, BASF lansează pe piaţă o gamă completă de sisteme de vopsea auto pentru refinisaje, concentrându-se asupra unor straturi de grund bazate pe apă, eficiente din punct de vedere ecologic, plus vopseluri în stare solidă. Folosind aceste sisteme, pot fi respectate toate cerinţele legale formulate oriunde în lume cu privire la reducerea cantităţii de solvenţi; în ceea ce priveşte aspectul şi durabilitatea, produsele respectă aceleaşi standarde da calitate ca şi vopselurile bazate pe solvenţi. În acest domeniu, compania oferă o largă gamă de servicii pentru a-şi susţine clienţii. Finisajul Auto Glasurit este aprobat de cei mai mulţi dintre marii producători de automobile pentru reparaţii după lansarea pe piaţă, fiind ales de aceşti producători pentru experienţa sa vastă în materie de culori.

Despre BASF

Compania BASF este lider mondial în domeniul produselor chimice: The Chemical Company. Portofoliul său include o gamă diversă de produse printre care se numără substanţe chimice, materiale plastice, produse performante, produse agricole şi substanţe chimice rafinate, precum şi ţiţei brut şi gaze naturale. Partener de încredere pentru practic toate ramurile industriale, BASF deţine soluţii inteligente pentru sisteme şi produse de înaltă valoare, pentru a-şi ajuta clienţii să se bucure de mai mult succes. BASF dezvoltă noi tehnologii şi le utilizează pentru a deschide noi oportunităţi de piaţă. Combină succesul economic cu protejarea mediului şi responsabilitatea socială, contribuind astfel la conturarea unui viitor mai bun.

În 2006, BASF a avut aproximativ 95.000 angajaţi şi a înregistrat vânzări de peste 52,6 miliarde EUR. Acţiunile BASF sunt tranzacţionate la bursele din Frankfurt (BAS), Londra (BFA), New York (BF) şi Zurich (AN).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb