Ţara noastră, în elita firmelor producătoare de soft educaţional

C.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 26 septembrie 2005

Alături de alte 167 de ţări, România a participat la cele opt categorii ale competiţiei mondiale în cadrul World Summit for Information Society, desfăşurată în Regatul Bahrain. Singurul premiu a fost obţinut la secţiunea eLearning de lecţiile AeL, incluse astfel în topul celor mai valoroase 40 de aplicaţii din cele peste 750 care au concurat la World Summit Award 2005.

Juriul mondial, format din 37 de experţi din 35 de ţări, a apreciat la produsul românesc calitatea conţinutului, uşurinţa în utilizare, valoarea adăugată prin interactivitate, calitatea desig-nului, calitatea tehnică şi importanţa strategică pentru dezvoltarea societăţii informaţionale, produse de "Siveco" România, compania care a dezvoltat platforma de eLearning prezentă în liceele din ţara noastră.

Pachetul Advanced e-Learning Objects cuprinde documentare şi prezentări multimedia, experimente şi simulări virtuale, cursuri electronice, momente de lecţie, lecţii cu strategie didactică predefinită.

"Premiul WSA ne onorează nu doar pe noi ca producători de software educaţional, ci şi pe utilizatorii lecţiilor AeL, elevii şi profesorii din toată ţara, care au astfel certitudinea că utilizează în clasă produse de calitate, competitive la nivel mondial", spune Irina Socol, directorul general al companiei "Siveco" România.

World Summit Award (WSA) este competiţia mondială care selectează şi promovează cele mai valoroase produse care înglobează conţinut multimedia. WSA urmăreşte reducerea prăpastiei digitale şi reuneşte 168 de ţări de pe toate continentele.

Concursul urmăreşte diversitatea şi identitatea culturală a produselor şi proiectelor multimedia care contribuie în mod efectiv şi creativ la informatizarea educaţiei.

WSA are loc în cadrul şi în cooperare cu "World Summit on the Information Society (WSIS)".

Înfiinţată la începutul anului 1992, "Siveco România" SA este cea mai importantă firmă producătoare de software din ţara noastră, asigu-rînd cea mai mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din România în ţări din Comunitatea Europeană şi Statele Unite ale Americii. Între acţionarii "Siveco România" se numără Intel Capital, Polish Enterprise Fund V şi Siveco Netherlands B.V.

Sistem software integrat, proiectat pentru asistarea profesorilor, elevilor şi a celorlalţi participanţi la procesul de învăţămînt, AeL este coloana vertebrală a aplicaţiilor software dezvoltate în cadrul programului de informatizare a şcolii româneşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb