TBI Bank intră pe piaţa din Lituania

Comunicate de presă / 16 martie 2021

TBI Bank intră pe piaţa din Lituania

TBI Bank, creditorul phygital cu operaţiuni principale în Bulgaria şi România şi operaţiuni bancare în Germania, Suedia, Danemarca şi Polonia, intră acum pe piaţa din Lituania, conform unui comunicat remis redacţiei.

Acest pas face parte din strategia amplă de business a TBI de a-şi extinde amprenta digitală europeană în ţările nordice, în ţările baltice şi în Europa Centrală. Direcţia strategică este fundamentată pe poziţia solidă în piaţă a 4finance, compania-mamă a TBI recunoscută deja drept unul dintre creditorii digitali de vârf din regiune.

Aceste ţări stabile, cu standarde de viaţă mai ridicate, oferă TBI Bank oportunitatea să-şi diversifice portofoliul din perspectiva riscurilor şi a concentrării acestor riscuri. Prin urmare, intrarea pe piaţa din Lituania vine ca un pas firesc, compania beneficiind de expertiza 4finance şi de canalele digitale existente pentru atragerea de noi clienţi.

În Lituania, TBI Bank va oferi servicii digitale de creditare fără să deschidă sucursale. În acest fel, compania are oportunitatea să-şi diversifice portofoliul de produse şi să ofere clienţilor mai multe alternative financiare, consolidându-şi poziţia de furnizor internaţional de servicii bancare.

"Din poziţia de campion de creditare în Europa de Sud-Est, suntem în permanenta căutare de noi oportunităţi prin care să ne extindem business-ul şi să pătrundem pe noi pieţe unde beneficiem de sinergiile dintre TBI Bank şi 4finance. Lansarea în Lituania este o mişcare strategică prin care ne vom întări şi mai mult prezenţa digitală în Europa. Aşteptăm cu nerăbdare această nouă provocare", a spus Petr Baron, CEO TBIF (TBI Bank).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb