"Thai Airways International" vrea să îşi extindă vânzările în Europa Centrală şi de Est

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 5 iulie 2007

"Thai Airways International" a numit compania "European Cargo Services" (ECS) ca partener exclusiv în România, Austria, Bulgaria, Republica Cehă, Ungaria, Polonia şi Slovacia, deoarece vrea să-şi extindă afacerea în Europa Centrală şi de Est, potrivit paginii de internet aircargonews.net, citată de NewsIn. Compania ECS Globe Air Cargo estimează că va genera peste 1.000 de tone de cargo pe an pentru compania aeriană thailandeză. Legătura dintre ECS şi reţeaua Thai Airways se va face prin serviciile pentru pasageri cu aparate de zbor Boeing 747-400 de la Frankfurt şi prin zborurile zilnice de pasageri de la Munchen.

ECS Globe Air Cargo va pune la dispoziţia companiei aeriene thailandeze, în afară de capacitatea de 15 tone disponibilă pe fiecare dintre aparatele de zbor enumerate, şi aparatul cargo Boeing 747, care va decola de trei ori pe săptămână de la aeroportul parizian Charles de Gaulles.

Directorul departamentului pentru vânzarea de servicii cargo şi de curierat şi pentru dezvoltare în Europa şi Africa al Thai Airways International, Arthorn Dhamabutra, a spus: "Considerăm că există un volum semnificativ de vânzări pe aceste pieţe, astfel încât Thai Airways să poată ajunge să deţină o anumită cotă de piaţă şi am ales pentru extinderea noastră compania ECS, care are vânzări puternice".

Compania aeriană Thai Airways International Public Company Limited este operatorul aerian naţional al regatului thailandez şi este deţinută în proporţie de 53,77% de ministerul de finanţe al guvernului thailandez. La sfârşitul lui septembrie 2004, activele totale consolidate ale companiei s-au cifrat la 193.211 milioane baht.

Thai Airways International a fost înfiinţată în 1960 ca o companie cu capital mixt între operatorul aerian thailandez, Thai Airways Company şi Scandinavian Airlines System (SAS), în care operatorul scandinav a furnizat iniţial 30% din capital, potrivit informaţiilor publicate pe pagina de internet a companiei aeriene.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb