Titlurile "Siretul" Paşcani au avut randament lunar maxim

L.S.
Ziarul BURSA #Investiţii Personale / 19 martie 2004

Acţiunile "Siretul" Paşcani ar fi adus ieri investitorilor cel mai mare cîştig lunar, ca urmare a creşterii cursului mediu. Profitul adus de acţiunile "Siretul" s-a ridicat la 65,64%, dacă luăm în calcul variaţia cursului mediu, exprimat în euro. Un cîştig apropiat, de 64,86%, au avut şi investitorii care au cumpărat în urmă cu o lună acţiunile "Grupului de Firme Electrocontact" Botoşani.

Persoanele care au cumpărat pe 18 februarie toate cele zece acţiuni din portofoliul indicelui BET, pe structura acestuia, şi-au majorat valoarea investiţiei cu 11,43%. Cîştigul a fost determinat de creşterea indicelui BET, calculat în euro. Cei care au mizat pe titlurile SIF şi şi-au format în urmă cu o lună un portofoliu cu structura indicelui BET-FI nu au fost la fel de inspiraţi. Din cauza scăderii indicelui, calculat în euro, portofoliul lor valora ieri cu 4,25% mai puţin.

Investitorii care au optat pentru unităţile fondului "Napoca" şi-au majorat ieri valoarea investiţiei cu 6,14%. Dacă exprimăm valoarea unităţii de fond în euro, randamentul lunar adus de fondul "Napoca" a fost de 7,78%. Cei care au mizat pe unităţile fondului "Intercapital" ar fi avut un cîştig de 7,59%, în euro.

Cei care şi-au constituit în urmă cu o lună un depozit lunar în lei aveau ieri cu cel mult 2,99% peste valoarea depozitată, dacă exprimăm sumele în euro. Cei care şi-au păstrat economiile acasă, în lei, şi-au majorat valoarea acestora, exprimată în euro, cu 1,88%, datorită aprecierii leului în raport cu moneda europeană. Depozitele lunare în euro au adus un cîştig maxim de 0,3%, oferit de "Garanti Bank".

Cei care şi-au păstrat economiile acasă, în lei, şi-ar fi majorat valoarea acestora cu 1,55%, datorită aprecierii leului în raport cu euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb