Toyota sărbătoreşte începerea producţiei primului vehicul integral hibrid în Europa

C.P.
Companii #Auto / 28 iunie 2010

Astăzi s-a dat startul oficial al producţiei noului model Auris cu Hybrid Synergy Drive (HSD), primul hibrid integral construit în Europa, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Uzina Toyota din Burnaston, Derbyshire, va produce noul model Auris cu HSD pentru a sprijini obiectivul european anual de vânzări, ce presupune o cifră de 30.000 de vehicule. Modelul va fi lansat în 32 de ţări europene, primele livrări către clienţi fiind programate în luna iulie a acestui an.

Didier Leroy, preşedinte al Toyota Motor Europe, a vorbit la superlativ despre calitatea şi puterea operaţiunilor grupului în Marea Britanie: "Regatul Unit s-a dovedit a fi un valoros partener de afaceri. Având aproape 20 de ani de experienţă în producţie, angajaţii TMUK continuă să ofere calitatea, eficienţa şi flexibilitatea necesare întâmpinării cerinţelor clienţilor noştri din Europa. Un nou capitol se deschide azi, odată cu devenirea Angliei, o sursă tradiţională în privinţa inovaţiei industriale, gazda procesului de producţie al primului vehicul integral hibrid din Europa."

Katsunori Kojima, Managing Director al TMUK, a subliniat: "Este o zi plină de mândrie pentru Toyota Motor Manufacturing UK deoarece sărbătorim azi startul oficial al producţiei modelului Auris cu Hybrid Synergy Drive, încă un model de calitate premium construit în Marea Britanie. Pentru fabricarea unui vehicul cu reputaţie mondială este necesară o echipă de cea mai bună calitate, iar angajamentul şi hotărârea membrilor echipei noastre au fost de cea mai mare importanţă. Vom fi un model de uzină ecologică în Europa, în care oameni orientaţi către ecologie vor construi maşini ecologice."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9729
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4977
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2951
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9029
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.7210

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb