Trei megatrenduri în tehnologiile de comunicaţii în prim-plan la Cisco Expo 2008: video, colaborare şi mobilitate

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 6 noiembrie 2008

"Cisco România" împreună cu partenerii săi, organizează în perioada 5-6 noiembrie, la Hotelul Radisson SAS din Bucureşti, Cisco Expo 2008. Aflat la cea de a VI-a ediţie, Cisco Expo este considerată ca eveniment de referinţă pe piaţa IT&C din România. Manifestarea îşi propune să aducă în atenţia specialiştilor soluţii şi tehnologii de comunicaţii de ultimă generaţie proiectate pentru a fi aplicate în transport, industrie, servicii financiare, imobiliare, precum şi în sectorul public. Experţii locali şi internaţionali ai Cisco şi ai companiilor partenere prezintă modalităţile prin care noile tehnologii influenţează viaţa cotidiană şi afacerile, pornind de la tendinţele actuale ale pieţei.

Agenda Cisco Expo 2008 va cuprinde 50 de sesiuni plenare şi prezentări tehnice desfăşurate în paralel, în cadrul cărora se vor explora trei megatrenduri în tehnologiile de comunicaţii: video, colaborare şi mobilitate. Faza următoare în evoluţia Internetului, web 3.0, se bazează pe aceste trei tendinţe, componente tot mai importante ale vieţii moderne, active.

Evenimentul găzduieşte o expoziţie permanentă, în cadrul căreia partenerii prezintă echipamente şi demonstraţii tehnice ale soluţiilor şi tehnologiilor Cisco.

La eveniment sunt aşteptaţi să participe peste 500 de reprezentanţi ai unor companii de prestigiu din diverse domenii de activitate din România, interesaţi să cunoască la ei acasă ultimele tendinţe mondiale. Partenerii ediţiei de anul acesta ai Cisco Expo sunt nume de rezonanţă din industrie. Platinum Partner va fi pentru a trei oară consecutiv Romtelecom. Premium Partners vor fi Cronus, Datanet Systems, Frontal şi Kernel Control, iar ca Technology Partners participă Brinel, Crescendo, Fluke Networks, IBM, Intrarom, Ironport, Ixia, Logicom, Probitas, Romsys, S&T, TC&C, Tornado Sistems, Zoon International.

Ediţia Cisco Expo 2008 este marcată şi de sărbătorirea a 10 ani de activitate ai Cisco România. "În cei 10 ani care au trecut de când Cisco este prezent în România, cifra de afaceri şi numărul angajaţilor au fost într-o creştere continuă, concomitent cu lărgirea cercului de parteneri pe piaţă şi consolidarea relaţiei speciale pe care o avem cu aceştia. Încă de la început, ne-am asumat rolul de a conecta România, ţară cu o economie extrem de dinamică, la ultimele noutăţi din domeniul tehnologiilor de comunicaţii. Cisco Expo a contribuit remarcabil la poziţionarea noastră ca un reper pe piaţa IT&C, o companie cu viziune, capabilă să genereze trenduri în domeniu. De asemenea, suntem implicaţi activ în formarea de noi specialişti în domeniul IT&C, în principal prin Programul Cisco Networking Academy, care a impus România printre primele 7 şări di Europa, ceea ce Cisco România îşi propune şi ca cifră de afaceri", a declarat Bogdan Constantinescu, general manager Cisco România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb