Unilever South Central Europe cumpără Betty Ice

Cristian Trincu
Companii / 31 ianuarie 2018

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

Unilever South Central Europe a anunţat astăzi semnarea unui acord prin care va achiziţiona Betty Ice, producătorul român de îngheţată. Valoarea tranzacţiei este confidenţială.

Compania Betty Ice a fost înfiinţată în anul 1994 de antreprenorul român Vasile Armenean cu viziunea de a transpune desertul desăvârşit în realitate, creând produse cu gusturi şi arome naturale din ingrediente atent selecţionate. Betty Ice este cel mai important producător de îngheţată din România, cu o cifră de afaceri totală de 30 de millioane de EUR. Compania deţine o fabrică în Suceava şi are peste 180 de chioşcuri de îngheţată deschise pe timpul verii. Betty Ice are 760 de angajaţi în România, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Divizia de îngheţată din cadrul Unilever South Central Europe şi Betty Ice vor opera ca o companie de sine stătătoare în cadrul Unilever şi va fi condusă de Vasile Armenean, din poziţia de General Manager. Acest parteneriat se va extinde beneficiind de punctele forte ale grupului Unilever şi de expertiza pe care o are dl. Vasile Armenean pe piaţa locală de îngheţată, se mai arată în comunicat.

James Simmons, Managing Director Unilever South Central Europe a declarat: "Suntem bucuroşi că Betty Ice va intra în familia Unilever. Betty Ice este o afacere minunată, foarte îndrăgită de români. Sunt, de asemenea, încântat că Vasile Armenean a decis să se alăture companiei. Este un antreprenor extraordinar şi va avea un rol cheie în modelarea viitorului business."

Vasile Armenean, General Manager Betty Ice, a adăugat: "În 23 de ani am dezvoltat o afacere extraordinară în România. Suntem mândri că Betty Ice, brandul de îngheţată românesc numărul 1, va intra în portofoliul producătorului de îngheţată numărul 1 din lume. Istoria noastră în România şi viziunea Unilever sunt combinaţia ideală pentru viitorul brandului Betty Ice. Le mulţumim consultanţilor noştri, profesionişti adevăraţi care au asigurat derularea lină a tranzacţiei".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb