UNSICAR şi-a ales un nou Comitet de Direcţie

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 7 decembrie 2011

Uniunea Naţională a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări (UNSICAR) are un nou Comitet de Direcţie, ales de Adunarea Generală a Membrilor, în data de 5 decembrie 2011.

Potrivit unui comunicat al UNSICAR, conducerea este formată din Bogdan Andriescu - preşedinte, Ionel Dima (Avus), Zorin Puşcaşu (Mediatis Bacău), Victor Şraer (Otto Broker) şi Gheorghe Grad (SRBA) - membri.

Tot luni, Asociaţia brokerilor de asigurări a organizat cea de-a IX-a ediţie a Galei premiilor UNSICAR. În cadrul evenimentului, brokerii au premiat patru companii de asigurări, respectiv Astra Asigurări, care a primit premiul pentru "Flexibilitate în negociere şi ofertare" şi premiul pentru "Fair-play în relaţia cu brokerii", Allianz-Ţiriac - premiul pentru "Calitatea şi promptitudinea serviciilor oferite", Generali Asigurări - premiul pentru "Asiguratorul de viaţă al anului 2011".

Brokerii au desemnat şi "Personalitatea anului în asigurări", premiul fiind decernat directorului general al Generali România, Adrian Marin.

Intermediarii şi consultanţii de asigurări au lansat în cadrul Galei primul număr al revistei Jurnal de încredere - prima publicaţie editată de o organizaţie profesională din industria de asigurări.

"Evenimentele care au început să se deruleze pe marile pieţe financiare, începând din 2007, cu atingerea unui punct culminant în septembrie 2008, au lovit puternic industria banilor, care a pierdut semnificativ din capitalul de imagine şi din încrederea acordată de clienţi. Încrederea poate fi văzută ca un pariu pe viitoarele acţiuni contingente ale jucătorilor din industria financiară, cu patru factori majori de sprijin: reputaţia, performanţa, responsabilitatea şi imaginea", a declarat preşedintele UNSICAR, Bogdan Andriescu.

Uniunea Naţională a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări din România - UNSICAR - a fost înfiinţată în anul 2000, la iniţiativa a 12 societăţi de intermediere şi consultanţă în asigurări. Un an mai târziu, UNSICAR a devenit membru cu drepturi depline a BIPAR (Bureau International des Producteurs d"Assurances et de Reassurances), organizaţia europeană a brokerilor în asigurări. UNSICAR este, de asemenea, membru cu drepturi depline a POI (Partners of Intermediaries).

În prezent, UNSICAR are 92 de membri, care generează 65% din volumul total de prime intermediate în piaţa de asigurări din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb