Urdăreanu şi Ghiţă - contract de 29 milioane euro cu Municipalitatea

Ziarul BURSA #Companii #IT / 30 ianuarie 2012

Primăria Capitalei va plăti asocierii formate din "TeamNet International, UTI Systems, UTI Construction&Facility Management şi Top Ram Project" suma de 126,8 milioane de lei (29,2 milioane de euro) pentru furnizarea unui sistem de management al situaţiilor de urgenţă.

"UTI Systems şi UTI Construction&Facility Management" sunt parte a grupului UTI, condus de omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu.

"TeamNet International" este asociată în presă cu omul de afaceri Ghiţă Sebastian, care controlează 50% din grupul de firme "Asesoft". Pe pagina web a firmei se menţionează că "TeamNet" este "partener strategic al Asesoft", potrivit Mediafax.

La licitaţie a mai participat asocierea "Romanian Soft Company şi Construzioni Dondi (Italia)".

Cu o durată de un an şi jumătate, contractul va fi finanţat din surse de la bugetul local şi fonduri de la Banca Mondială, potrivit datelor din anunţul de participare, citate de Mediafax.

Potrivit caietului de sarcini, sistemul de management va selecta şi organiza diverse tipuri de date colectate şi diseminate de la toate instituţiile implicate în managementul situaţiilor de urgenţă, pe care le va procesa astfel încât să permită dezvoltarea şi implementarea unor planuri clare de acţiune ca răspuns la aceste situaţii.

"TeamNet International" a fost înfiinţată în 2001 şi are ca acţionari Fintech Investment Ltd (Marea Britanie) - 49,91% şi alte 18 persoane fizice, potrivit datelor Registrului Comerţului.

Printre cei mai importanţi acţionari persoane fizice se numără George Mihail Stan - 8,75%, Bogdan Padiu - 15,81% (care ocupă funcţia de director general), Ion Ovidiu Trascu - 8,75% şi Radu Bogdan Nedelcu - 8,75%.

Pentru 2011, managementul companiei a estimat afaceri de peste 32 milioane de euro.

În 2010, "UTI Systems şi UTI Construction&Facility Management" au avut cumulat o cifră de afaceri de circa 400 milioane de lei (92 milioane de euro).

"Top Ram Project" activează în domeniul consultanţei pentru afaceri şi management şi are asociat unic pe Ramona Cleopatra Nacea.

În ultimii doi ani, "TeamNet" a câştigat, fie singură, fie într-o asociere, mai multe contracte cu entităţi ale statului.

Astfel, "TeamNet International" şi "Asseco SEE" vor furniza Casei Naţionale de Pensii Publice aplicaţii software de 26,7 milioane de lei (6,1 milioane euro).

De asemenea, Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului va achita "TeamNet International" suma de 49,7 milioane de lei (circa 11,6 milioane de euro) pentru un sistem IT destinat managementului zonelor naturale protejate. Instituţia a mai semnat un contract de 87,7 milioane de lei (20,2 milioane de euro) cu "Asesoft International", "TeamNet International" şi "Star Storage" pentru furnizarea unui sistem informatic de gestionare a datelor despre mediul ambiant la nivel naţional.

În 2010, "TeamNet" a câştigat o licitaţie oganizată de Ministerul Muncii pentru un sistem informatic de management în valoare de 26,1 milioane de lei (6 milioane euro).

Împreună cu "Siveco" România, oferta "TeamNet" a câştigat anul trecut un contract de 23,4 milioane de lei (5,4 milioane euro).

"Teamnet International" şi "Asesoft International" au furnizat, în 2010, Serviciului de Telecomunicaţii Speciale aplicaţii software de 9,99 milioane de lei (2,3 milioane euro) pentru asigurarea interoperabilităţii agenţiilor de urgenţă conectate la serviciul de urgenţă 112.

În perioada 2006-2010, afacerile "Teamnet International" au crescut de la 3,9 milioane de lei la 88,8 milioane de lei.

Administraţia Străzilor Bucureşti a încheiat cu "UTI Traffic Managament" un contract de 17,7 milioane lei (fără TVA), în timp ce consorţiul format din "Novensys Corporation" şi "UTI Systems" au câştigat licitaţia Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), valoarea contractului fiind de 35,96 milioane de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb