Veneto Banca oferă credite beneficiarilor de subvenţii APIA

Adina Lateş
Bănci-Asigurări / 11 ianuarie 2016

Veneto Banca oferă finanţări crescătorilor de animale şi proprietarilor de terenuri agricole care beneficiază de subvenţii din partea Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), în baza adeverinţelor care dovedesc încasarea viitoare a subvenţiilor, potrivit unui comunicat al băncii remis astăzi redacţiei.

"Veneto Banca a semnat cu Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) convenţii privind acordarea de credite crescătorilor de animale, atât celor ce primesc ajutoare naţionale în sectorul zootehnic pentru speciile bovine şi ovine/caprine, cât şi beneficiarilor Măsurii 215 - Plăţi privind bunăstarea animalelor - Păsări (anul II de angajament sesiunea II şi anul IV de angajament sesiunea I)", se arată în comunicat.

Totodată, Veneto Banca acordă finanţări beneficiarilor măsurilor compensatorii de dezvoltare rurală aplicabile pe terenuri agricole şi anume: Măsura 214 "Plăţi pentru agro-mediu', cuprinsă în Axa II din PNDR 2007-2013, Măsura 10 "Agro-mediu şi climă', Măsura 11 "Agricultură ecologică' şi Măsura 13 "Plăţi pentru zone care se confruntă cu constrângeri naturale sau cu alte constrângeri specifice', cele din urmă fiind cuprinse în Axa II din PNDR 2014-2020.

Astfel, beneficiarii de subvenţii, atât persoane fizice, cât şi persoane juridice, pot obţine scontarea subvenţiilor din cadrul diverselor măsuri, valoarea finanţărilor putând să ajungă până la 90% din valoarea subvenţiilor. Rata anuală de dobândă aplicată este variabilă - ROBOR la 6 luni plus 3,75%, dobânzile urmând să fie plătite integral la scadenţa finanţării din subvenţia încasată. Comisionul de analiză este de 0,35% din valoarea finanţată, perceput la acordarea finanţării, în timp ce comisionul anual de administrare, reprezentând 0,5% din suma finanţată, este perceput la scadenţa creditului, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb