Wizz Air creste capacitatea de transport pentru zborurile din Romania

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Transporturi / 11 iulie 2007

Wizz Air isi continua procesul de extindere atat in Romania, cat si la nivel european. Dupa numai o luna de la deschiderea noii baze operationale din Bucuresti, compania anunta cresterea frecventei zborurilor pe ruta Bucuresti - Londra Luton, incepand din octombrie. Cresterea numarului de zboruri are loc in acelasi timp cu cea realizata pe alte rute, cum ar fi Bucuresti - Roma, unde pasagerii beneficiaza deja de zboruri zilnice, incepand cu data de 8 iunie. Ca urmare a acestei cresteri, capacitatea de transport se va mari cu 75% pentru ruta Bucuresti - Roma Ciampino si cu 133% pentru Bucuresti - Londra Luton, fata de capacitatea anuntata pentru iarna lui 2007.

Decizia luata de companie vine la scurt timp dupa anuntul de lansare a unor noi zboruri cu plecare din Bucuresti si Targu Mures si a deschiderii bazei operationale din Bucuresti. Atat noile curse din Bucuresti spre Liverpool, Parma si Valencia, cat si cursele din Targu Mures spre Londra vor fi operate din octombrie 2007.

Concomitent cu intensificarea zborurilor cu plecare din Romania, Wizz Air va lansa un nou zbor pe ruta Budapesta - Milano Bergamo si va intensifica frecventele unor alte curse din Budapesta si Varsovia.

Wizz Air a intrat recent in posesia celei de-a 13-a aeronave Airbus A320, ca parte din planul de extindere a flotei la 53 de aeronave A320 pana in 2012. In cadrul programului sau de crestere, compania a anuntat si deschiderea celei de-a 7-a baze operationale in Poznan (Polonia) in ianuarie 2008, precum si lansarea unor noi rute.

Wizz Air opereaza o flota tanara de aeronave Airbus A320, din 6 baze, către 47 de destinatii din Europa, pe mai mult de 90 de rute. Compania operează zboruri din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Croaţia, Slovenia şi România. În 2006, Wizz Air a transportat peste 3 milioane de pasageri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb