"Zapp" lansează soluţia de telefonie fixă Zapp FixTel

Dragoş Rizea
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 11 ianuarie 2006

Zapp a lansat serviciul de telefonie fixă Zapp FixTel, care prin intermediul telefonului wireless Z1110 va permite accesul la comunicaţii de voce şi date la costuri minime. Echipamentul dis-pune de un meniu complet afişat pe ecranul LCD, de o antenă externă care conferă o intensitate mare a semnalului recepţionat.

Prin faptul că telefonul Z1110 mai are încorporat şi un modem de mare viteză (153,6 kbps) care poate fi conectat la computer prin cablu USB, noua ofertă Zapp aduce o atracţie deosebită pentru diferite zone ale ţării unde încă nu a ajuns nici un operator de telecomunicaţii. Zapp are în acest moment o acoperire teritorială de 87% şi de 90% a populaţiei ţării. Noul serviciu Zapp FixTel este disponibil pe bază de abonament lunar în valoare de 5 dolari (fără TVA) şi include 100 de minute de convorbiri în reţea. Convorbirile în reţea au un tarif de 0,03 dolari/minut, apelurile în reţeaua RomTelecom sînt de 0,04 dolari/minut, în timp ce pentru ceilalţi operatori se percep 0,15 dolari/minut.

Fiecare abonat al serviciului poate opta pentru maxim 7 numere favorite din reţeaua Zapp, convorbirile cu numerele alese fiind tarifate cu 0,02 dolari/minut. Numărul minutelor de convorbiri din reţeaua Zapp poa-te fi majorat prin intermediul minutelor bonus acordate lunar pentru apelurile primite din afara reţelei. Astfel, pentru fiecare minut de apel primit din afara reţelei, abonatul beneficiază gratuit de un minut de apel în reţeaua Zapp. Abonaţii Zapp FixTel care dispun şi de un telefon mobil Zapp, pot primi o singură factură pentru toate serviciile, iar în funcţie de vechimea pe care o acumulează în reţea, mai pot beneficia de bonusuri de fidelitate.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb