Zeci de morţi după ce s-au vaccinat anti Covid-19; un raport norvegian zdruncină speranţele omenirii

Julia Pandi
Ziarul BURSA #Internaţional #Sănătate / 18 ianuarie 2021

Ilustraţie de MAKE

Ilustraţie de MAKE


În jurul vaccinului de la Pfizer şi al siguranţei sale a izbucnit, în weekend, un scandal la nivel mondial, ca urmare a faptului că oficialii norvegieni au declarat că 29 de persoane din ţară au murit la scurt timp după ce au primit prima doză din acest vaccin.

În timp ce autorităţile australiene cer mai multe informaţii despre vaccinul Pfizer, experţii în sănătate din Wuhan (China) au solicitat Norvegiei şi altor ţări să suspende utilizarea vaccinurilor împotriva COVID-19 pe bază de ARNm produse de companii precum Pfizer, în special în rândul persoanelor în vârstă, relatează Zerohedge. China a criticat mass-media din SUA pentru tăcerea sa referitoare la decesele din Norvegia produse în urma vaccinării cu Pfizer-BioNTech. Presa din SUA şi Marea Britanie a minimizat numărul deceselor din ţările respective, în schimb, cu siguranţă, mass-media din Occident vor publica imediat orice informaţie nefavorabilă despre vaccinurile produse în China şi vor încerca să amplifice erorile, scrie Global Times.

Reprezentantii Pfizer susţin ca au aflat de situatia din Norvegia şi că, împreună cu cei de la BioNTech şi cu reprezentanţii Institutului Norvegian de Sănătate Publică, investighează cazurile de decese corelate cu vaccinul anti-COVID. "Până acum, numărul de incidente asociate vaccinului nu este unul îngrijorător", consideră instituţiile publice de sănătate din Norvegia, conform presei străine. "Ştim că au mai fost raportate astfel de cazuri şi în alte ţări, dar încă nu avem detalii despre acele cazuri", au mai spus reprezentanţii Agenţiei de Medicamentelor din Norvegia, care au declarat: "Campaniile de vaccinare din celelalte ţări au priorităţi diferite, în funcţie de ce categorii de persoane sunt vaccinate, fapt ce poate afecta raportarea efectelor adverse sau chiar a deceselor".

Avem asigurate peste 10 milioane de doze de vaccine de la Pfizer

În ţara noastră, cea de-a doua etapă a vaccinării împotriva Covid-19 a început, vineri, cu stângul.

Platforma dezvoltată de STS pentru programarea la vaccinarea anti-COVID s-a blocat, imediat după momentul la care trebuia să înceapă etapa a doua a campaniei. La o zi după acest eveniment, premierul Florin Cîţu a declarat că specialiştii lucrează la platforma pentru înscriere la vaccinare. Florin Cîţu a declarant, sâmbătă, după ce s-a vaccinat: "Se lucrează non stop la platformă.

Locurile sunt determinate şi de numărul de vaccinuri. Eu vreau să mă uit şi la mesajul pozitiv: foarte, foarte mulţi români vor să se vaccineze (...) Problema pe care am avut-o sau părea că este o problemă, se tot spunea că lumea nu vrea să se vaccineze. Ieri (vineri) s-a văzut foarte clar că românii vor să se vaccineze. Este datoria noastră şi vom face tot posibilul să asigurăm vaccinurile (...) Am depăşit momentul cel mai important, acela că românii nu vor să se vaccineze. Este cel mai important lucru. Vor să se vaccineze şi le vom asigura acest lucru".

În cea de-a doua etapă a strategiei naţionale de vaccinare urmează să fie imunizate 5 milioane de persoane cu vârsta de peste 65 de ani, persoane cu boli cronice, dar şi peste un milion de angajaţi din domenii esenţiale ale activităţii economice. Potrivit datelor puse la dispoziţia CNCAV de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV), care ţine evidenţa vaccinărilor, de la începutul campaniei de vaccinare şi până sâmbătă la ora 17, au fost vac-cinate 196.090 de persoane. În cele 24 de ore cuprinse între 15 ianuarie, ora 17 şi 16 ianuarie, ora 17 fuseseră vaccinate 12.421 de persoane. Numărul de reacţii adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare (începând din 27 decembrie 2020 şi până sâmbătă la ora 17) era de 712, dintre care 279 reacţii locale cu durere la locul injectării şi 433 reacţii generale (febră, cefalee, mialgii, artralgii, astenie, alergii de tip urticarie).

Ţara noastră are asigurate peste 10 milioane de doze de vaccin în cadrul contractului semnat de Comisia Europeană cu Pfizer-BioNTtech.

62% dintre români - dornici să se vaccineze împotriva Covid-19

Conform unui sondaj recent realizat de Reveal Marketing Research, 62% dintre români sunt dornici să se vaccineze împotriva Covid-19, dintre care 36% imediat, iar 26% preferă să mai aştepte. 38% dintre români spun că nu se vor vaccina. Doar 24% dintre cetăţenii din mediul rural au declarat că se vor vaccina, în timp ce în mediul urban 45% dintre respondenţi sunt favorabili vaccinării imediate. Peste jumătate dintre pensionari, întrebaţi dacă se vor vaccina cât mai curând, au răspuns afirmativ. În schimb, tinerii, deşi au declarat că vor să se vaccineze, spun că ar prefera să mai aştepte o perioadă. 53% dintre cei care se vaccinează susţin că o fac pentru a nu se îmbolnăvi, iar 47% spun că o fac pentru a îi proteja pe ceilalţi. Un alt motiv de vaccinare este dorinţa de a reveni la activităţile normale. 42% dintre respondenţi se vaccinează pentru a putea călători, pentru a merge în vacanţă sau pentru a-şi petrece timpul liber alături de prieteni sau de alţi membri ai familiei. Dintre cei care nu intenţionează să se vaccineze, mai mult de jumătate (54%) consideră că vaccinul nu a fost suficient testat.

PROFESORUL STREINU-CERCEL: "Nu există o corelaţie între aceste decese şi vaccin"

Nu există o corelaţie directă între decesele înregistrate în Norvegia şi vaccinul Pfizer, este de părere prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel. Domnia sa ne-a declarat: "Nu există riscuri cauzate de vaccinul anti-Covid Pfizer. Pe planeta asta s-au vaccinat aproape 3 milioane de persoane şi nimeni nu a avut nimic. Nu există o corelaţie directă între ce au păţit persoanele re-spective şi vaccinul administrat. Populaţia nu ar trebui să îşi facă griji, să devină sceptică în urma celor întâmplate în Norvegia".

DOCTORUL MARIUS GEANTĂ: "Vaccinul Pfizer ar trebui suspendat pentru persoanele de orice vârstă cu boli în faze terminale"

Doctorul Marius Geantă, preşedintele Centrului de Inovaţie în Medicină, este de părere că vaccinul Pfizer ar trebui suspendat pentru persoanele de orice vârstă care au boli în faze terminale. Domnia sa ne-a declarat: "Personal, aştept mai multe informaţii, nu am văzut date medicale care să dovedească anumite aspecte. În acest moment nu putem să vorbim despre o cauzalitate între administrarea vaccinului şi apariţia deceselor. Momentan, este doar o corelaţie, în contextul în care persoanele respec-tive au decedat la scurt timp după ce au fost vaccinate. Ceea ce este rele-vant în această discuţie este de văzut dacă persoanele respective aveau anumite boli cronice şi dacă nu cumva erau în faze avansate cu o speranţă de viaţa redusă. Trebuie să aşteptăm toate aceste informaţii înainte să tragem concluzii. Vaccinarea ar trebui suspendată la anumite personae, indiferent de vârstă, care au speranţa de viaţă extrem de limitată, la ordinul săptămânilor. Acesta este un principiu etic folosit în general în privinţa administrării de medicamente. Practic, în ultimele zile sau săptămâni de viaţă se evită administrarea tratamentelor".

EMILIAN POPOVICI, VICEPREŞEDINTELE SOCIETĂŢII ROMÂNE DE EPIDEMIOLOGIE: "Evenimentele din Norvegia nu trebuie să influeneţeze negativ încrederea în siguranţa vaccinului"

Evenimentele din Norvegia nu trebuie să influeneţeze negativ încrederea în siguranţa vaccinului şi nici intenţia de vaccinare a populaţiei, este de părere Emi-lian Popovici, Vicepreşedintele Societăţii Române de Epidemiologie, menţionând că aspectele menţionate în presă referitoare la ceea ce s-a petrecut în Norvegia privesc strict persoane de vârste înaintate cu boli grave asociate.

Emilian Popovici ne-a transmis: "Legat de problemele sesizate de autorităţile norvegiene, privitoare la cele 29 de persoane de vârsta a 3-a care au decedat în Norvegia, menţionez următoarele aspecte extrase din comunicatul Bloomberg:

1. Niciuna dintre aceste persoane nu a prezentat imediat după vaccinare reacţii post vaccinale altele decât cele menţionate în prospectul vaccinului;

2. S-a constatat o înrăutăţire a evoluţiei bolii de fond după vaccinare, fiind dificil a se putea preciza cu exactitate în acest moment dacă agravarea bolii de fond la aceşti pacienţi poate fi sau nu poate fi legată de administrarea vaccinului;

3. Toate cele 29 de persoane de vârsta a 3-a prezentau afecţiuni grave asociate cu evoluţie nefavorabilă înainte de administrarea vaccinului;

4. Rămâne ca autorităţile norvegiene să definitiveze investigaţiile şi să comunice concluziile.

În opinia mea, aspectele menţionate mai sus deoarece privesc strict persoane de vârste înaintate cu boli grave asociate, nu trebuie să influenţeze negativ încrederea în siguranta vaccinului şi nici intenţia de vaccinare a populaţiei".

DUPĂ CE, ÎN NOIEMBRIE, A VÂNDUT ACŢIUNI DE 5,6 MILIOANE DOLARI / CEO-ul Pfizer a declarat că nu s-a vaccinat şi nici nu se va vaccina în curând

Albert Bourla, CEO Pfizer, şi-a vândut, la începutul lunii noiembrie, în aceeaşi zi în care a anunţat o serie de rezultate pozitive ale unui studiu clinic privind vaccinul pentru Covid-19, acţiuni în valoare de 5,6 milioane de dolari, după ce acţiunile Pfizer au crescut cu 15%, ca urmare a anun-ţului făcut de companie privind eficacitatea de 92% a vaccinului. Mişcarea făcută de Bourla a fost criticată în piaţă, chiar dacă vânzarea acţiunilor a fost legală, potrivit planului de tranzacţionare 10b5-1, adoptat de companie la data de 19 august 2020.

Pe lângă criticile venite din piaţa de investiţii, vânzarea acţiunilor de către directorul Pfizer a stârnit şi reacţii din partea publicului, considerând mişcarea drept "controversată" şi a alimentat subiectele de discuţie ale conspiraţioniştilor.

Pe lângă vânzarea acţiunilor, Albert Bourla a apărut din nou în atenţia site-urilor şi paginilor de conspiraţii în data de 14 decembrie 2020, când acesta a declarat că nu s-a vaccinat împotriva COVID-19 şi nici nu se va vaccina în curând, motivând acţiunile sale prin faptul că "nu doreşte ca cei de la conducerea companiei să intre în faţa nimănui". Cu toate acestea, Bourla a spus că se va vaccina imediat ce va putea.

"Am 59 de ani şi sunt sănătos. Nu lucrez în prima linie împotriva corona-virusului, aşa că nu reprezint o categorie care să se vaccineze acum", a declarat Bourla.

Totuşi, acesta a spus că se gândeşte să se vaccineze pentru a demonstra încrederea pe care o are în companie şi în produsul acesteia. (S.B.)

VAERS: 49 de decese ale unor persoane vaccinate împotriva Covid -19, raportate în SUA

Tot în rândul controverselor legate de vaccinurile împotriva COVID-19, potrivit datelor furnizate de VAERS, în SUA au fost raportate 49 de decese ale persoanelor care se vaccinaseră împotriva COVID-19. Din cele 49 de persoane, 29 se vaccinaseră cu vaccinul pro-dus de Pfizer-BioNTech, iar 20 cu cel produs de Moderna.

În cazul celor 29 de decese ale persoanelor vaccinate cu serul de la Pfizer-BioNTech, 15 dintre ele au fost raportate în decembrie 2020, iar 14 în luna ianuarie a anului curent. Dintre cei vaccinaţi cu vaccinul Moderna, 4 au murit în luna decembrie a anului 2020 şi 16 în ianuarie, anul curent. VAERS menţionează faptul că nu este dovedit faptul că decesele raportate au sur-venit din cauza vaccinului, acestea putând fi datorate altor cauze. (vezi tabelul)

La închiderea ediţiei, Zerohedge, care citează The Epoch Times, scria că în SUA au murit 55 de per­soane dintre cele vaccinate contra Covid - 19. Conform sursei citate, o purtătoare de cuvânt a Food and Drug Administration (FDA) a declarat: "Orice rapoarte de deces în urma administrării vaccinurilor sunt investigate prompt şi riguros în comun de către FDA şi Centrele pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC)". (S.B.)

Opinia Cititorului ( 38 )

  1. Lipsa de speranță a omenirii există numai în articolele voastre. Sau din cauza articolelor voastre, cum vreți...

    1. In articolele noastre nu exista aceasta expresie.

      Nu, lipsa de speranta este in capul tau - oare pricepi ca ambele intelesuri sint valide?! 

      E probabil profitabil

      ... doriti a sugera ca o informare cu privire la efectele adverse ale vaccinului este clickbait?! ... dar angrenarea intregului aparat de stat in promovarea unui produs farmaceutic insufiecient testat nu are nimic de a face cu profitul?! ... de unde atat graba, oare graba asta cu vaccinarea nu are nimic de a face cu competitia?! ... sa speram ca aceste cazuri reprezinta exceptia si nu regula ... altfel "clickbaitul" va fi cea mai nesemnificativa problema a acestei campanii ...

      Graba este pentru a salva vieti si slube omenesti. Este clickbait topic pentru ca titlul nu are nimic de-a face cu articolul care explica ca nu exista nicio legatura dovedita intre vaccin si a ei morti . Correlation is not causation . Faptul ca cativa au murit dupa vaccin nu are deocamdata nicio legatura cu vreun vaccin , dupa cul spuneti chiar voi in articol .

      Cine decide ca este insuficient sau nu ? Deocamdata vaccinarile au fost a probate de autoritatile de resort din SUA , UE , Israel , etc . Cel mai suspect pentru mine este faptul ca “autoritatile “ citate sunt anomimi din wuhan , care produc un vaccin dovedit inferior si evident ca nu au nicio autoritate in UE care are propriile ei autoritati

      Titlul nu afirma relatia de cauzalitate.

      Deci, minti. 

      Inceteaza!

      Este hartuire si te scot de pe teren conform Regulamentului. 

      Dar chiar asa Alex, Make are dreptate ca minti. De ce o faci, ce interes ai?

      Sunt incantat sa aud de la Make ca titlul nu implica o relatie de cauzalitate intre vaccin si morti . Multumesc.

      Nu trebuie decit sa cunosti limba romana.

      Eu am spus ca "titlul nu afirma o relatie de cauzalitate". 

      Tu spui, insa, ca auzi de la mine ca spun altceva, anume ca "titlul nu implica o relatie de cauzalitate" si asta chiar inseamna altceva decit am spus si decit intelesul titlului. 

      Nu, titlul nu exclude o relatie de cauzalitate. 

      Relatia de cauzalitate nu este afirmata de titlu, nu este nici implicata, nici exclusa de titlu. 

      Urmeaza sa ne lamurim daca vaccinul este cauza a mortii sau nu, iar articolul, nu spune altceva, nici prin titlu, nici prin text. 

      Se poate vedea ca m-am lasat hartuit de prostiile pe care le spui. 

      Deci, de ce ai declansat aceasta discutie prosteasca si vorba celui de la 1.7., caruia ii multumesc: de ce denigrezi articolul, pe mine si ziarul?

      Ce interes ai?! 

      Urat cuvantul"minti" , in acesasta cauza Si amenintarea este gratuita. Se pare ca periada aceasta i-a facut pe multi agrsivi, fricosi si intoleranti. Este o parere exprimata de un cititor in termeni foarte civilizati. Iti recomand sa iti imaginezi ca citesti intrun ziar important american titlul " Zeci de morti dupa ce s-au vaccinat de Covid-19." Ce gandesi imediat?

      Poti sa ma ameninti, nu ma supar. Sigur ca trebuie sa te indoiesti de tot ce se publica, la tv ,nu mai spun. Cred ca ar trebui sa renunti la " scrie opinia ta aici" , daca vrei numai laude. Eu promit ca nu o sa mai scriu. 

      Make, modifica titlul, poate pricepe si el: "Zeci de morţi după ce s-au sculat, au facut treaba mica, s-au spalat pe maini, au mancat, s-au spalat pe dinti, s-au vaccinat anti Covid-19, au spus bancuri, s-au culcat, s-au trezit din nou etc; un raport norvegian zdruncină speranţele omenirii"

      Pai, daca vrei sa semene cu titlul, trebuie sa scrii dupa"s-au culcat" si s-au trezit morti. ...

      nu te mai incanta degeaba , pricepi greu !

      ne mai [...Comentariu eliminat conform regulamentului...] mult cu clickbait ul tau ? ai descoperit cuvantul asta si nu-l mai lasi !

      ... lucru bun ca pfizer s-a protejat juridic ... raman politicienii sa raspunda pentru colaterale ... scapam de batrani, pote scapam si de ceva politicieni, degajam sistemele de pensii ... si platim despagubiri tinerilor ... din banii statului, desigur ... mda! o fi si asta o forma de salvat vieti si slujbe ...

      Tie ti se pare urit cuvintul "minti", dar nu ai nici o atitudine fata de minciuna si mincinos, ceea ce te descalifica.

      Orice ai mai spune nu mai conteaza. 

      make, pare ca vorbim in paralel, e terenul tau, eu ma retrag si iti urez succes. Sper macar sa primesti ceva publicitate de la AUR.

      Da, este terenul meu.

      Eu sint gazda. 

      La plecare, nu te poti abtine sa minti si sa improsti. 

      Nesimtire.

      Totusi, iti multumesc ca pleci. 

      Make, ... urmeaza sa ne lamurim...? da ce, voi va lamuriti/sunteti atat de experti?, n-ar fi fost mai corecta afirmatia: problema se va lamuri/ o vor lamuri specialistii?

      Daca iti murea tie cineva apropiat dupa ce a facut vaccinul,n-ai mai fi latrat atat la luna.Articolul atrage atentia asupra unor lucruri care s-au intamplat,care e problema ta?

      La fel gandeai daca printre cei cativa, ar fi fost persoane dragi tie, din familie, prieteni ?

    Speranțele omenirii au fost puse pe chituci de teroriștii de neo-marxiști care oricând pot arata pisica cu noi măsuri restrictive.

    Oamenii se vaccinează crezând că astfel vor scăpa de masurile restructiv- totalitare dar acest lucru nu se va întâmpla. De aici nepăsarea autorităților pentru numărul de victime colaterale ale vaccinării: "Sunt bătrâni, băi, plini de boli, care oricum mâncau de prea multă vreme o pensie" 

    1. Cam ce spuneau si inainte...

      Acum au o metoda sa scape de acestia in mod legal si sa lase hazardul sa decida .... 

    ...

    Raman la opinia mea ca aceasta diversiune mondiala cu mortii in urma vaccinului, are ca scop sa ascunda lovitura de stat militara de la Washington - inscaunarea lui Joe Biden cu sprijinul armatei pe tronul de domnie, fara ca 70% dintre americani sa fie convinsi ca are ce cauta acolo sau ca a castigat tronul pe bune.

    Altfel nu ar fi aflat nici drku cati au decedat din cei vaccinati in plina campanie mondiala de vaccinare.

    1. Nu se leaga. Daca ar fi cum spui, atunci presa ar fi plina cu stirile pe care le da Bursa, iar, in Romania, le da numai Bursa. Presa americana ar expanda cazul, dar nu face asta. Deci, ce diversiune e asta?!

      ...

      A promovat si el escrocheria Covid. Putea foarte bine sa-l inlocuiasca pe Fauci cu Scott Atlas. Dar n-a facut-o. De altfel din cauza votului prin corespondenta s-a si produs frauda in alegeri.

    Cine alege sa se vaccineze cu tehnologia mRNA este ori analfabet, ori credul.

    Tehnologia mRNA este manipulare genetica facuta PE VIU. Nu, nu este un virus dezactivat termic care nu se poate raspandi. Nu, nu. Manipularea genetica se face pe propriile celule, cele sanatoase ale corpului uman care sunt virusate si manipulate genetic pentru a se transforma in celule mutante. Adica celule umane cu proteina spike (carlig) ca a virusului.

    Cine vrea sa incerce mutatii genetice, nu are decat sa o faca. Eu nu ma vaccinez cu tehnologia mRNA. 

    1. Interesant! Trebuie sa fim prudenți; modificarea mRNa, din câte îmi dau seama nu consta in a produce oproteina spike ci doar a sensibiliza celula noastră la un virus cu proteina spike.Nu știm care sunt efectele colaterale!

      These instructions are known as messenger RNA or mRNA. Our cells use mRNA to interpret information passed down through our genes and turns this information into proteins that build or regulate our bodies. Moderna’s approach is to give specially engineered mRNA to provide new instructions to the protein-making machinery already inside the cell to treat the underlying cause of inherited metabolic disorders and other diseases. We believe mRNA therapeutics and vaccines have the potential to work beyond what’s possible with today’s small molecules (or pills), biologics and vaccines. As of September 2019, we have 14 programs in clinical studies across different areas such as infectious diseases, immuno-oncology, rare diseases and cardiovascular diseases, and more than 1,300 clinical trial participants have been dosed with our mRNA technology.

      Asta spune Moderna despre tehnologia ei. La acest moment, tehnologia nu era aprobata decat pentru boli UNMET (rare, dificil de tratat). Dintr-o data, planeta a devenit laborator de cercetare pentru aceasta tehnologie care programeaza interiorul celulei sa produca proteine. Daca pana acum celula producea proteinele corpului, acum este programata sa produca proteina spike (o proteina straina corpului uman). Ce inginerie......!!!!!! Sa o testeze pe altii, nu pe mine. Daca aveam o boala grava, imi asumam riscul. Dar asa..... Pa pa 

      Corect,clar si la obiect.O testeaza pe cei care habar nu au la ce riscuri se supun.Infectia Covid nu e o infectie care sa merite riscul vaccinarii(mai ales la persoanele tarate).Mai vin si cu baliverne ca e bine sa faci vaccinul chiar daca ai facut boala si ca vaccinarea confera o imunitate mai buna si de mai lunga durata comparativ cu imunitatea domandita prin boala.De unde si pana unde?Unde s-a mai pomenit asa ceva?Cand au avut ei timp sa-l testeze pentru a ajunge la aceste concluzii?S-au schimbat bazele stiintei asa peste noapte sau interesul poarta fesul?

    Bai baieti... (si fete, desigur ! :D ) .. dar nici nu iti trebuia multa minte ca macar intuitiv sa eviti vaccinarea!

    Din momentul in care eu am inceput sa urlu pe aici prin comentarii in legatura cu managementul responsabilitatii pentru diverse urmari aiurea in urma vaccinului (ca producatorul nu isi asuma responsabilitatea si daca va creste 3a mana va puteti adresa pentru daune interese Guvernului local , in acest caz al Romaniei - conform indicatiilor Comisiei Europene si Agentiei Medicamentului) .... fix din acel moment trebuiau sa vi se puna in miscare rotitele ca ceva pute si nu e shaorma mea! 

    Cand un producator renunta la responsabilitate pentru produsul pe care ti-l vinde (si care e si de frontiera ca si tehnologie pe care se bazeaza) NU TE ATINGI DE EL FRATE! Decat daca vrei sa te sinucizi intr-un mod mai "fancy", mai stilat!  

    Cum sa lasi niste necunoscuti sa faca teste pe tine? ... Da' ce esti frate, esti hamster?  

    Vine virusu' , ok, rezisti sau crapi, si cu asta basta! Asta e natura si asa a fost de cand lumea!  

    In 1916-1919 aia cu gripa spaniola ce credeti ca faceau ? 

    Infruntau virusul si mureau sau traiau .  

     

    Eu va sfatuiesc sa va puneti ordine in ganduri si idei, sa va revizuiti scopurile in viata si , in general, sa puneti ordine in fiinta voastra, in voi ca oameni.  

    Adica fiti esentiali, fiti fundamentali!  

    Ganditi-va ce voiati sa faceti si nu ati facut? Sau ce voiati sa traiti si nu ati apucat?  

    Lasati frica de moarte la o parte SI TRAITI ! In puii mei, ...ca in Fight CLub... pana si Mona Lisa se trece... si tu , cititorule, si eu o sa crapam la un moment dat!  

    E irelevant cand si cum crapam!  

    CONTEAZA SA DAM VALAORE SI CALITATE VIETII DE PANA IN MOMENTUL CAND CRAPAM !  

    Nu vedeti ca astia improasca frica peste toti in fiecare zi ?!?!?!  

    Frica blocheaza mintea , sufletul ,corpul !  

    Fiti curajosi si luati-va vietile in maini !  

    Abandonati frica, fricosii cad primii !

    TRAITI !  

    1. ... poate acu intelege lumea de ce domnul gates ... in avantul sau "socialist" a recomandat vaccinarea saracilor ... efectele adverse pot mai mai usor a fi "controlate" in lumea treia ... conform principiului: unde dai si unde crapa ... a devenit victima propriului sau succes ... politicienii disperati s-au grabit sa-si "salveze" populatiile ... daca nu ma insel, parca dansul sustinea: "succesul este un invataror prost, nu te invata sa pierzi" ... oricum, ultimile stiri sustin ca tocmai a devenit cel mai mare fermier din america ... asta ar trebui sa spuna ceva despre socialismul gateist ...

      Gates promoveaza limitarea si scaderea populatiei umane.

      A cumparat masiv terenuri agricole pentru a controla (partial ?) productia agricola a lumii (USA e principalul exportator de alimente in lume).  

      Gates stie ca alimentatia (excedentara sau deficitara) e granita dintre sanatate si boala (sau moarte).  

      Trebuie sa intelegeti ca Gates e nebun la cap. Aplica principiile invatate de la taica-su care era un eugenist de prima clasa, promovand teoriile limitarii cresterii speciei umane in numele sustenabilitatii vietii pe Pamant.  

      Eu nu m-as vaccina cu vaccin de la Moderna sau Pfizer (in ambele eugenistul Gates are acces, oameni si le-a finantat pe amandoua) stiind ca prin dr. Fauci a avut acces si la cercetatorii de la Wuhan care au lansat initial covid 19.  

      E un mister de ce oamenii nu inteleg mai repede ca de fapt cel pe care il considera un salvator (Gates) e de fapt creator de genocid la nivel planetar - prin tot ceea ce face. Si e un mister imens pentru mine de ce oamenii alearga sa se vaccineze cu zeama de la firmele lui Gates.  

      Termina-te bai cu prostiile citite din Zerohedge. Esti previzibil in lecturile tale si in ineptiile spuse.

    Daca esti nevaccinat si mori, ai murit de Covid.Daca esti vaccinat si mori, e de vina orice altceva in afara de vaccin.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb