ZIARUL BURSA

27 mai 2009
Ediţia din 19.10.2024
Cei şase funcţionari ai Depozitarului Central audiaţi de DIICOT Piteşti: Gurza Nicolae Andrei, Bucur Georgiana, Bucur Ionel, Aftodie Daniel,Ivănuş Cristian, Popa Cătălina.Printre ceilalţi cercetaţi se numără: Vişa Florian, Vişa Gheorghiţă, Curt Florin, Costea Mioara, Găluşcă Marius, Cătinean Octavian, Bătrânu Gabriel, Cristea Daniela, Creţu Alexandru, Iorga Nicuşor, Zburătoru Emil, Popa Emil

DUPĂ ZECE ANI: Din nou, furturi de acţiuni

Ana SăbiescuPiaţa de Capital / 27 mai 2009

Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, mai exact Serviciul de Combatere a Finanţării terorismului şi Spălării Banilor, s-a sesizat pe 7 august 2007 cu privire la faptul că 25 de persoane au iniţiat şi constituit un grup infracţional organizat, care în perioada 2006-2009, au comis infracţiuni grave, respectiv abuzul pe piaţa de capital, ne-a explicat Nicolae Blaga, procurorul şef serviciu DIICOT Piteşti.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

Over 1600 workers, about to be laid off at "Oltchim"

Tradus de Cosmin GhidoveanuEnglish Section / 27 mai 2009

Over 1600 of Oltchim"s employees are at risk of entering technical unemployment, while those who will continue to work will only receive 85% of their salary, as the plant has been operating at just 40% of its capacity, since the end of last...

AGA de la SIF1, îndelung disputată

AGA de la SIF1, îndelung disputată

Izabela SîrbuPiaţa de Capital / 27 mai 2009 /

Acţionarii societăţii de investiţii financiare "Banat-Crişana" (SIF1), cărora conducerea le-a limitat drepturile de vot la 1% în cadrul Adunării Generale din 25 aprilie au iniţiat nu mai puţin de 16 procese împotriva societăţii, prin care...

Sindicaliştii de la Oltchim au ieşit în stradă

Sindicaliştii de la Oltchim au ieşit în stradă

N.I.Politică / 27 mai 2009

Aproximativ 2.000 de salariaţi ai Combinatului de produse petrochimice Oltchim Rm. Vâlcea au participat ieri la un marş şi un miting, din cauza situaţiei economice dificile în care se află compania, transmite NewsIn.

Deficit bugetar de 1,8%, în primele patru luni

Gabriel NiţulescuMacroeconomie / 27 mai 2009 /

În perioada ianuarie-aprilie 2009 deficitul bugetului general consolidat s-a situat la 9.357,1 milioane lei, echivalent cu 1,8% din PIB, în condiţiile în care pentru tot anul 2009 ţinta este de 4,6% din PIB.

Voiculescu vrea să ceară urmărirea penală a lui Boc

Cătălin DeacuPolitică / 27 mai 2009

Preşedintele fondator al Partidului Conservator, senatorul Dan Voiculescu, a anunţat, ieri, printr-un comunicat, că intenţionează să solicite demararea procedurilor parlamentare pentru începerea urmăririi penale împotriva premierului Emil Boc.

DNA începe urmărirea penală a lui Adrian Năstase

DNA începe urmărirea penală a lui Adrian Năstase

A.G.R.Politică / 27 mai 2009

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au început urmărirea penală faţă de fostul premier Adrian Năstase, în două cauze penale, ca urmare a hotărârii Camerei Deputaţilor din 4 martie, informează un comunicat al DNA, citat de Agerpres.

Consumul de gaze a scăzut cu o cincime

Cristina MihalaşcuMaterii Prime / 27 mai 2009 /

În primele cinci luni ale acestui an, consumul de gaze a scăzut cu 19,58% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2008, iar producţia internă de gaze nu depăşeşte necesarul de consum.

Boc: Guvernul nu pregăteşte alte taxe

N.I.Macroeconomie / 27 mai 2009

Executivul nu pregăteşte, în acest moment, niciun act normativ privind introducerea altor taxe sau majorarea cotei unice şi a TVA, iar impactul impozitului minim va fi evaluat în ultima parte a anului, a declarat, ieri, premierul Emil Boc.

Alegeri da, democraţie ba

Cornel CodiţăEditorial / 27 mai 2009

Cornel Codiţă

Faptul că nenumărate sisteme de guvernare nedemocratice încearcă să se dea drept democraţii, ascunzîndu-se în spatele unor alegeri, nu mai este de mult o noutate istorică.

Legea Gazelor va fi modificată

A.G.R.Companii / 27 mai 2009

Legea gazelor ar putea fi modificată în următoarea şedinţă de Guvern, astfel încât aceasta să sprijine o parte din sectoarele industriale, a declarat, ieri, ministrul Economiei, Adriean Videanu, care a participat la Forumul Economic Europa - Rusia.

Cifra de afaceri a Top Brands Distribution a crescut cu 10%

A.D.Companii / 27 mai 2009 /

Top Brands Distribution, una dintre cele mai importante companii din România în domeniul distribuţiei bunurilor de larg consum, a înregistrat în primul trimestru al anului 2009 o cifră de afaceri cu aproximativ 10% mai mare faţă de aceeaşi...

Precizare

Paula Bulzan,AradCompanii / 27 mai 2009 /

Referitor la informaţia publicată în numărul de marţi al cotidianului Bursa în articolul cu titlul "Criza financiară a diminuat vânzările Carrefour", oficialii companiei au remis următoarea precizare: "Cifrele citate de la directorul...

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo