ZIARUL BURSA

19 decembrie 2011
Ediţia din 15.08.2024
Şuţi, bulendre, caralii

Şuţi, bulendre, caralii

MAKECompanii / 19 decembrie 2011

Directorul SRI George Maior a dezvăluit că nu-i clanul şi judeţul, ci că în fiecare judeţ sunt mai multe clanuri criminale.

Reţeaua interlopă naţională

Reţeaua interlopă naţională

Materialul a fost realizat pe baza informaţiilor apărute în mass-media, de MIHAELA DALAR STANCACompanii / 19 decembrie 2011

BUCUREŞTI 

Sectorul 1: Clanurile "Gemenii", "Sadoveanu", "Buba", şi "Capone". "Gemenii" sunt acuzaţi că se ocupă cu furtul maşinilor de lux, fiind implicaţi în cazul controversat al furtului maşinii lui Gigi Becali.

Sectorul 2: Clanul Duduienilor, clanul Caran şi Gigi Corsicanu - liderul Galeriei Rapid. Duduienii şi Caranii se spune că s-ar ocupa de prostituţie, cămătărie, furturi din magazine şi locuinţe, trafic de droguri.

Sectorul 3: Clanurile Chira, Pietroi, Buntea şi Cuza. Clanul Buntea se pare că se ocupă în special cu afaceri cu fier vechi, iar clanul Cuza cu traficul de droguri, în cluburi de lux.

Sectorul 4: Clanul Sportivilor, cu predilecţie către furturi, tâlhării şi taxa de protecţie - cei care nu se conformează sunt ameninţaţi şi bătuţi.

Sectorul 5: Clanul lui Pian şi-a făcut apariţia după arestarea fraţilor Cămătaru şi se pare că se ocupă cu şantajul şi cămătăria. Clanul Şteoacă contează printre cei mai mari traficanţi de droguri din Capitală.

Sectorul 6: Clanul Luptătorilor, implicaţi în furtul armelor de la Ciorogârla.

Misiunea UE-FMI a suspendat discuţiile cu Ungaria

V. R.Jurnal de criză / 19 decembrie 2011

Misiunea UE-FMI, aflată la Budapesta pentru discuţii preliminare pe marginea unui acord de împrumut, a părăsit vineri, în mod neaşteptat, Ungaria, din cauza intenţiei guvernului maghiar de a uni banca naţională cu autoritatea pentru pieţe financiare.

Datoria Spaniei, la cel mai ridicat nivel din 1997

V. R.Jurnal de criză / 19 decembrie 2011

Datoria publică a Spaniei s-a menţinut la 66% din PIB în trimestrul al treilea din 2011, comparativ cu trimestrul anterior, însă a urcat faţă de perioada iulie-septembrie 2010, când era de 58,7% din PIB, potrivit Băncii Centrale de la Madrid.

FMI: "Criza nu poate fi rezolvată doar de Europa"

V. R.Jurnal de criză / 19 decembrie 2011

Directorul general al Fondului Monetar Internaţional (FMI), Chris­tine Lagarde, a declarat, săptămâna trecută, că toate statele lumii trebuie să contribuie la rezolvarea crizei datoriilor din Europa, care, în opinia sa, nu va reuşi numai prin forţe proprii.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

BVB are liber pe 3 ianuarie

C.P.Piaţa de Capital / 19 decembrie 2011

Consiliul Bursei de Valori Bucureşti a aprobat ca în ziua de 3 ianuarie 2012 să nu se efectueze operaţiuni bursiere, având în vedere declararea zilei ca fiind nebancară, potrivit unui comunicat transmis ieri de instituţie.

Control inopinat la "Astra Asigurări"

Elena VoineaBănci-Asigurări / 19 decembrie 2011

Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) a început, de vinerea trecută, un control inopinat la "Astra Asigurări", pentru verificarea modalităţii de subscriere a poliţelor de asigurare de sănătate, potrivit unui comunicat al companiei.

Mugur Isărescu: Noul cod civil este o lege modernă

Alexandru SârbuMacroeconomie / 19 decembrie 2011

Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR), a declarat, vineri, cu prilejul unui colocviu având ca temă "Implicaţiile noului Cod Civil asupra sistemului financiar-bancar", că noul Cod Civil este o lege modernă, a...

Condamnarea la austeritate

Cristian PîrvulescuEditorial / 19 decembrie 2011

Cristian Pîrvulescu

Cei 26, căci Anglia lui David Cameron pare să fi luat decizia de a se despărţi în viitorul previzibil de UE, par să fi condamnat Europa la austeritate pentru o lungă perioadă de timp.

Exporturile de miere au scăzut cu 31%

Exporturile de miere au scăzut cu 31%

Companii / 19 decembrie 2011

Ţara noastră a exportat cu 31% mai puţină miere, în primele opt luni ale acestui an faţă de perioada similară a lui 2010, potrivit Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).

Poşta Română - un pas către privatizare

EMILIA OLESCUCompanii / 19 decembrie 2011 /

Ministerul Comunicaţiilor si Societăţii Informaţionale (MCSI) a făcut un pas către privatizarea Poştei Române, prin publicarea anunţului de participare la licitaţia pentru selectarea unui evaluator.

"Pragul" a trecut, BET-FI a scăzut

BVB "Pragul" a trecut, BET-FI a scăzut

CRĂIŢA SIMIONESCUPiaţa de Capital / 19 decembrie 2011

Indicele BET-FI, al acţiunilor celor cinci SIF-uri şi al Fondului Proprietatea, a fost cotat, vineri, la 19.625 puncte, în scădere cu 1,60% faţă de şedinţa precedentă, după creşterea de peste 10% de joi, determinată de aprobarea de către deputaţi...

Insee: Economia Franţei, în recesiune

ALINA VASIESCUInternaţional / 19 decembrie 2011

Economia Franţei va scădea în acest trimestru şi în primele trei luni din 2012, ceea ce sugerează că ţara este în recesiune, în condiţiile în care investiţiile şi cheltuielile de consum stagnează, conform Biroului Naţional de Statistică de la...

REVISTA PRESEI 19.12.2011

Willy HomnerRevista Presei / 19 decembrie 2011

ADEVARUL 

Criza i-a readus pe irlandezi la sapă

După moartea economică a "Tigrului Celtic", tot mai mulţi irlandezi fac bani lăsându-şi viaţa de la oraş pentru peisajele liniştite de la ţară.

REVISTA PRESEI MONDENE - 19.12.2011

Vlad F. DumeaRevista Presei / 19 decembrie 2011

Adevărul 

Trupa The Beach Boys se reuneşte în 2012

Legendara trupă americană The Beach Boys se va reuni anul viitor pentru o serie de evenimente ce vor marca împlinirea a 50 de ani de la fondarea formaţiei, potrivit reuters.com.

REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 19.12.2011

V.R.Revista Presei / 19 decembrie 2011

FINANCIAL TIMES

Liderul nord-coreean Kim Jong-il a murit

Dictatorul nord-coreean Kim Jong-il, în vârstă de 70 de ani, a încetat din viaţă sâmbătă, în urma unui atac de cord, potrivit anunţului făcut astăzi de postul naţional de televiziune.

The National gangster network

The National gangster network

MIHAELA DALAR STANCA (Translated by Cosmin Ghidoveanu)English Section / 19 decembrie 2011

District 1:The "Gemenii" ("Twins"), "Sadoveanu", "Buba", and "Capone" clans. The "Twins" are accused of being involved in the theft of luxury cars, as they were involved in the theft of the...

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo