ZIARUL BURSA

06 aprilie 2017
Ediţia din 15.08.2024
Asociaţiile de consumatori au primit acces la seminarele BNR pe drept bancar

PREMIERĂ Asociaţiile de consumatori au primit acces la seminarele BNR pe drept bancar

EMILIA OLESCUBănci-Asigurări / 6 aprilie 2017

Actualizare : Institutul Naţional al Magistraturii a luat decizia ca răspuns la scrisoarea transmisă de asociaţiile de consumatori

Institutul Naţional al Magistraturii (INM) permite participarea asociaţiilor de consumatori la seminarele pe care le organizează în colaborare cu Banca Naţională a României (BNR), pe teme de drept bancar.

Decizia vine ca răspuns al INM la scrisoarea transmisă, zilele trecute, de patru asociaţii de consumatori, în cadrul căreia aceştia solicitau transparentizarea evenimentelor de formare şi permiterea prezenţei unor reprezentanţi ai respectivelor asociaţii la desfăşurarea seminarelor.

INM le-a răspuns asociaţiilor de consumatori, promiţându-le că agendele celor patru seminare vor fi făcute publice şi că participarea la aceste evenimente va fi mai largă.

ASF a modificat regulile privind avizarea conducătorilor din piaţa de capital

DUPĂ CE S-A FĂCUT DE RÂS CU RESPINGEREA ŞI REAVIZAREA LUI FERCALĂ ASF a modificat regulile privind avizarea conducătorilor din piaţa de capital

ADINA ARDELEANUPiaţa de Capital / 6 aprilie 2017

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) şi-a schimbat procedura internă prin care făcea evaluări pentru avizarea persoanelor cu funcţii cheie pe piaţa de capital, după ce s-a făcut de râs în cazul evaluării lui Mihai Fercală, pentru Directoratul SIF Transilvania şi după ce s-a trezit şi cu un proces în instanţă, iniţiat de Asociaţia Brokerilor.

Există solvabilitate dacă băncile centrale spun că există?

CĂLIN RECHEAInternaţional / 6 aprilie 2017

CĂLIN RECHEA

Într-o lume în care porunca biblică "să nu-ţi faci chip cioplit" pare să nu mai aibă nicio valoare, pe fondul "închinării" tuturor în faţa "idolilor" reprezentaţi de băncile centrale, era de aşteptat ca şi "indulgenţele" să vină de acolo şi să asigure viaţa veşnică şi iertarea păcatelor pentru toate băncile comerciale care le ascultă poruncile.

Deputaţii europeni au adoptat principiile acordului de Brexit

V.R.Internaţional / 6 aprilie 2017

O largă majoritate a plenului Parlamentului European (516 voturi "pentru", 133 "împotrivă" şi 50 de abţineri) a adoptat, ieri, o rezoluţie în care sunt prezentate în mod oficial principiile şi condiţiile cheie ale acestei instituţii pentru aprobarea acordului de Brexit cu Marea Britanie, anunţă Biroul de Informare al Parlamentului European în România.

DNA a cerut instanţei să interzică procedurile de lichidare a Asesoft şi Teamnet

DNA a cerut instanţei să interzică procedurile de lichidare a Asesoft şi Teamnet

Anticorupţie / 6 aprilie 2017

Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut Tribunalului Prahova să interzică iniţierea procedurilor de dizolvare sau lichidare a SC Asesoft International SA şi SC Teamnet International SA, deţinute până în 2012 de Sebastian Ghiţă, sau, după caz, suspendarea procedurilor de dizolvare şi lichidare iniţiate, solicitarea venind în contextul în care cele două firme sunt cercetate pentru complicitate la trafic de influenţă şi spălare de bani.

Primăria Capitalei are un buget de 1,1 miliarde euro, în 2017

Primăria Capitalei are un buget de 1,1 miliarde euro, în 2017

ADELINA TOADERPolitică / 6 aprilie 2017

Actualizare 14:13 Ovidiu Raeţchi: "Bugetul Primăriei Capitalei, gândit pentru a perpetua subdezvoltarea"

Deputatul liberal Ovidiu Raeţchi a criticat bugetul Primăriei Capitalei pe 2017, despre care a spus că este de neînţeles dintr-o perspectivă orientată spre dezvoltare structurală, lăsând mai mult loc pentru irosirea banilor pentru evenimente politice în şcoli şi luminiţe festive decât pentru investiţii esenţiale, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

---------------

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat în şedinţa de ieri bugetul municipiului Bucureşti pe anul 2017, în valoare de 1,1 miliarde euro.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo