ZIARUL BURSA

27 aprilie 2017
Ediţia din 15.08.2024
"Numeroase elemente ale infrastructurii critice a statului se află în proprietate privată"

LUCIAN BODE, PREŞEDINTELE COMISIEI PENTRU TRANSPORTURI ŞI INFRASTRUCTURĂ DIN CAMERA DEPUTAŢILOR: "Numeroase elemente ale infrastructurii critice a statului se află în proprietate privată"

A.S.Companii / 27 aprilie 2017

Nevoia de investiţii ciclice în echipamente şi sisteme integrate, asigurarea resurselor umane pregătite corespunzător şi o arhitectură instituţională potrivită reprezintă problemele esenţiale în abordarea infrastructurilor critice, a declarat, ieri, în cadrul unui eveniment de specialitate, Lucian Bode, preşedintele Comisiei de Transporturi şi Infrastructură din Camera Deputaţilor.

Viorel Ştefan, între Florin Cîţu şi Darius Vâlcov

A.S.Politică / 27 aprilie 2017

Viorel Ştefan, actualul ministru de finanţe, nu s-a prezentat, ieri, la audierea din Parlament, ne-a declarat, ieri, Florin Cîţu, vicepreşedinte al Comisiei de Buget Finanţe din Senat, care a adăugat: "Şi-a trimis un aghiotant, pe doamna Daniela Pescaru, în condiţiile în care l-am chemat personal să ne ofere explicaţii despre buget şi despre prezenţa tot mai frecventă a fostului ministru Darius Vâlcov în Ministerul Finanţelor, participând, potrivit surselor mele, chiar la discuţii tehnice legate de buget, impozit pe venit global, legea salarizării etc".

"În primele patru funcţii din stat nu este nici o femeie"

FLORIN JIANU, CNIPMMR: "În primele patru funcţii din stat nu este nici o femeie"

ALINA VASIESCUCompanii / 27 aprilie 2017

În zona publică, în primele patru funcţii din stat, nu este nici o femeie, a atras atenţia Florin Jianu, reprezentant al Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), exprimându-şi convingerea că "lucrurile ar sta cu totul altfel" dacă ar fi mai multe femei în acest domeniu.

"Doamnele sunt adeptele unei creşteri organice a afacerii, în trepte, cu capitalizarea profitului"

MIRELA IOVU, CEC BANK: "Doamnele sunt adeptele unei creşteri organice a afacerii, în trepte, cu capitalizarea profitului"

E.O.Companii / 27 aprilie 2017

CEC Bank se implică în finanţarea tuturor programelor publice, fiind bancă de stat, a spus Mirela Iovu, vicepreşedinte băncii. Potrivit domniei sale, 75% dintre clienţii persoane juridice ai CEC Bank sunt întreprinderi mici şi mijlocii (IMM). Totodată, 42% din clienţii persoane juridice ai CEC Bank sunt companii fondate sau au ca acţionar/asociat majoritar doamne, 11% dintre acestea fiind conduse de femei şi doar 3,2% beneficiind de produse de creditare.

"Stimularea antreprenoriatului - singura soluţie pentru o economie sănătoasă"

CRISTINA CHIRIAC, PREŞEDINTE ANAA: "Stimularea antreprenoriatului - singura soluţie pentru o economie sănătoasă"

A.S.Companii / 27 aprilie 2017

Prioritatea zero a ţării noastre, a guvernanţilor, ar trebui să o reprezinte educaţia antreprenorială şi stimularea acestui segment, a declarat, ieri, Cristina Chiriac, preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Antreprenorilor (ANAA), în cadrul celei de-a cincea ediţii a evenimentului "Femeia la putere - o lume mai bună", organizat de ziarul BURSA, în parteneriat cu ANAA.

"Mi-aş dori ca femeile să fie incluse în manuale"

ANA CLAUDIA ŢAPARDEL, EUROPARLAMENTAR: "Mi-aş dori ca femeile să fie incluse în manuale"

Emilia OlescuCompanii / 27 aprilie 2017

Egalitatea de gen este o condiţie necesară pentru dezvoltarea unor societăţi, consideră europarlamentarul Ana Claudia Ţapardel. Domnia sa a transmis, în cadrul unui mesaj video, că, "în România, afacerile, sportul şi chiar politica nu mai constituie terenul de joacă al bărbaţilor", femeile reuşind discret, dar sigur să se impună prin ambiţie şi profesionalism: "Fie în sectorul public, fie în cel privat, doamnele din ţara noastră aduc plus valoare".

Ovidiu Miculescu, demis de la conducerea SRR

Ovidiu Miculescu, demis de la conducerea SRR

EDUARD OVIDIU OHANESIAN Companii / 27 aprilie 2017

După ce Parlamentul a respins rapoartele de activitate ale Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR) pentru anii 2015 şi 2016, Ovidiu Miculescu, directorul instituţiei, a fost demis. Fostul senator PSD, Georgică Severin, este noul director interimar al SRR. Acesta a fost votat, ieri, de plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, cu 214 voturi "pentru" şi 58 "împotrivă" şi o abţinere. Grupul parlamentar al USR a părăsit şedinţa de plen, în semn de protest faţă de modul în care s-a numit preşedintele interimar la conducerea SRR.

PNL contestă comisia, Băsescu o încurajează

INVESTIGAREA ALEGERILOR DIN 2009 PNL contestă comisia, Băsescu o încurajează

O.D.Politică / 27 aprilie 2017

Liberalii nu sunt de acord cu constituirea în Parlament a unei Comisii de anchetă pentru alegerile din anul 2009. Raluca Turcan consideră că deschiderea unei anchete penale este suficientă, iar preşedintele PMP, Traian Băsescu apreciază că PSD se va face de râs cu această comisie. Proiectul de hotărâre privind constituirea Comisiei de anchetă cu privire la alegerile prezidenţiale din 2009 a fost retrimis la Comisiile juridice, pentru a clarifica care sunt obiectivele acesteia.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

Administratori provizorii, numiţi şi la Romgaz

Piaţa de Capital / 27 aprilie 2017

Ministerul Energiei a revocat, marţi, patru membri din consiliul de administraţie al Romgaz (SNG) şi a numit în locul acestora alţi patru membri, însă doar cu mandate provizorii de patru luni, aşa cum s-a întâmplat, recent, şi la Hidroelectrica...

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo