Alstom va furniza 28 de trenuri regionale Coradia Lint pentru Augsburg

Adina Lateş
Companii / 15 martie 2016

Contract în valoare de peste 115 milioane euro

Alstom a câştigat contractul în valoare de peste 115 milioane euro atribuit de Transdev GmbH (TD) pentru furnizarea unui număr de 28 de trenuri diesel Coradia Lint1 care vor circula în reţeaua diesel Augsburg 1 din Germania, se arată într-un comunicat remis astăzi redacţiei.

Statul liber Bavaria a atribuit recent lui Transdev GmbH, cel mai mare operator privat de transport feroviar şi rutier cu autobuze din Germania, contractul de exploatare a reţelei Augsburg-Landsberg, Augsburg-Füssen şi Munich-Füssen. Vehiculele moderne şi confortabile vor fi introduse în exploatare comercială în regiunea Augsburg de către filiala Transdev, Bayerische Regiobahn GmbH, începând din decembrie 2018.

Conform sursei citate, trenurile regionale, care se vor construi în fabrica Alstom din Salzgitter, Germania, pot transporta, fiecare, între 225 şi 485 de pasageri şi pot atinge viteza maximă de 140 km/h. Nivelul înalt de flexibilitate în configurarea flotei garantează utilizarea optimă de către operator.

"În vederea extinderii traficului feroviar pe care îl asigurăm în jurul Augsburg începând din decembrie 2018, dorim să utilizăm în continuare trenurile moderne, confortabile şi fiabile produse de Alstom", a declarat Christian Schreyer, preşedintele Consiliului de administraţie al Transdev GmbH. "Acestea şi-au dovedit deja performanţele în mai multe proiecte anterioare derulate de Transdev."

Accesul facil pentru rapiditatea fluxului de pasageri, zonele multifuncţionale spaţioase pentru scaune cu rotile, biciclete şi cărucioare pentru copii, precum şi toaletele pentru persoanele cu dizabilităţi şi numărul mare de rafturi pentru bagaje sunt, toate, optimizate pentru confortul pasagerilor. Trenurile Coradia Lint oferă o zonă de clasa 1 şi un sistem dinamic de informare a pasagerilor care prezintă pe monitoare informaţii complete în timp real, înainte de plecare şi în timpul călătoriei. Sistemul de monitorizare video garantează siguranţa pasagerilor şi a personalului feroviar.

Trenurile vor îndeplini cerinţele noului standard privind interoperabilitatea locomotivelor şi a trenurilor de pasageri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb