25%, creştere pentru "Medcenter" în primele luni ale acestui an

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 18 aprilie 2007

25%, creştere pentru "Medcenter" în primele luni ale acestui an

Încasările companiei Medcenter, unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale private din ţară, au ajuns la 1,8 milioa­ne EUR în primele 3 luni ale anului curent, cu aproape 25% mai mult faţă de perioada similară a anului trecut. În aceeaşi perioadă, numarul de abonamente medicale private încheiate a crescut cu 12 %.

Bogdan Popescu, director de marketing al Medcenter, ne-a declarat: "Având în vedere că veniturile din fondurile alocate de către Casele de Asigurări de Sănătate au rămas aproximativ constante, creşterea de 25% a fost generată în mare parte de noile contracte semnate cu companiile private pentru prestarea de servicii de medicina muncii şi abonamente suplimentare.

O altă componentă a acestei creşteri o reprezintă încasările cash la punctele de lucru, ca urmare a întăririi infrastructurii de recoltare a probelor de analize de laborator precum şi a noilor investiţii în dotarea centrelor medicale care au generat un flux suplimentar de pacienţi. Un procent de aproximativ 10% din creşterea veniturilor a fost obţinut din contractele pe care Medcenter le are cu alte companii medicale care au externalizat diverse servicii către Medcenter, cum ar fi analizele de laborator".

Compania preconizează pentru anul 2007 venituri de 7 milioane de euro, în crestere cu 40% faţă de anul trecut, şi investitii de 3 milioane euro în două noi centre medicale în Braşov şi Constanţa. De asemenea, o parte din investiţii vor fi dirijate şi înspre dotarea suplimentară cu echipamente a centrelor deja existente.

Medcenter face parte din Medicarom Group, unul dintre cele mai puternice grupuri de companii cu activitate exclusiv în domeniul medical. Compania are o reţea de 8 centre medicale şi 7 laboratoare de analize în Bucureşti, Buzău, Focşani, Brăila, Iaşi, Baia Mare şi Cluj şi este unul din primii cinci jucători de pe piaţa serviciilor medicale private.

Compania efectuează anual în jur de 3.000.000 de analize medicale şi livrează servicii medicale pentru circa 50.000 de abonaţi. Cifra de afaceri a Medcenter pentru anul 2006 a fost de 5 milioane de euro.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb