Academia SIVECO instruieste alti 30 de studenti in domeniul IT

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 18 aprilie 2008

In luna mai a acestui an incepe a treia editie a Academiei SIVECO, un program de recrutare si pregatire profesionala special conceput pentru studentii in ani terminali sau la master de la doua cunoscute institutii de invatamant superior din Bucuresti Academia de Studii Economice (A.S.E.) si Universitatea Politehnica Bucuresti.

Programul Academic SIVECO este o sansa unica pentru studentii aflati la "inceput de drum" in domeniul IT, pentru ca admiterea in program nu necesita nicio experienta prealabila. Programul asigura celor selectati burse lunare, alaturi de participarea la cursuri predate de practicieni si traineri cu experienta, unde iau contact cu cele mai noi tehnici de predare si asimilare a informatiei. Un aspect esential al programului este acela ca, dupa terminarea lui, absolventii primesc si un contract de angajare in cadrul companiei.

Practic, tinerii "academicieni" sunt juniori SIVECO, castigand astfel sansa reala de a isi incepe cariera intr-o companie de mari dimensiuni si perspective din

mediul de business romanesc si regional. "Academia SIVECO" are multiple specializari de la cele tehnice, pana la consultanta, implementare si vanzari.

Mai mult, tinerii au acces si la cursuri de "soft-skills", unde isi pot dezvolta abilitatile de comunicare si prezentare, importante pentru dezvoltarea viitoare a unui tanar specialist.

Studentii pot beneficia de un program part-time si de timp pentru studiu in perioada sesiunilor.

Liderul caselor romanesti de software, SIVECO participa activ la formarea unor specialisti capabili sa se integreze cu rapiditate in colective si proiecte ambitioase.

Incurajand studentii sa invete si angajandu-i pe cei mai entuziasti si merituosi dintre ei, SIVECO investeste pe termen lung in tinerele talente si continua sa fie o companie deschisa lor.

Despre SIVECO Romania

Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in tari din Europa, Orientul Mijlociu si spatiul CSI. Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V. Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness atat pentru piata locala cat si pentru cea internationala. De asemenea, compania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

In prezent, solutiile SIVECO sunt utilizate de catre 1800 de clienti din 35 de tari. 550 dintre acesti beneficiari sunt localizati in Romania si includ atat institutii publice importante cat si companii private de referinta OMV PETROM, Orange, Raiffeisen Bank, Citibank, Aerostar Bacau, Tiriac Air, Med Life, Com Auto Meridian, Carpatair Timisoara, URSUS Breweries etc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb