Acceder: Parteneriat Româno-American pe piaţa de training

A.C.
Comunicate de presă #Resurse Umane / 22 iulie 2014

Acceder, companie de dezvoltare a afacerilor, specializată în simulări complexe de afaceri pentru top & middle management şi antreprenori, anunţă parteneriatul în regim de exclusivitate cu Executive Perspectives, compania cu experienţă în piaţa simulărilor de afaceri din SUA, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Executive Perspectives are o experienţă de peste 30 de ani de simulări de afaceri în industrii specifice precum FMCG, servicii financiare, asigurări, transport, producţie, energie, logistică, IT&C şi retail, se arată în sursa citată.

Eduard Radu, fondator Acceder a declarat: "Căutarea unui partener de încredere a început în anul 2013. Apoi am avut o întâlnire în Philadelphia, SUA în martie 2014 şi am semnat parteneriatul. În doi ani de zile, dintr-o cifră de afaceri pe care o estimăm la 500.000 euro, jumătate ne propunem să o realizăm din simulările de afaceri împreună cu Executive Perspectives".

Potrivit comunicării, programele bazate pe simulări de afaceri utilizează practici avansate de învăţare pentru alocarea eficientă de resurse, realizarea de analize şi luarea de decizii sub presiune de timp, şi implicarea echipelor pentru a atinge indicatori de performanţă de business şi management.

"Principalele atuuri ale programelor complexe de simulări Acceder - Executive Perspectives sunt învăţarea accelerată şi dezvoltarea comportamentelor eficiente de leadership şi management, adaptabile pentru culturi naţionale şi organizaţionale locale", se arată în comunicare.

Acceder este o companie cu acţionariat român, specializată în dezvoltarea capabilităţilor la nivel de top, midlle management şi antreprenori, prin simulări de afaceri şi sesiuni de training şi coaching. Între clienţii Acceder se regăsesc companii multinaţionale şi locale de dimensiuni mari şi medii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

07 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9770
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5425
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9374
Gram de aur (XAU)Gram de aur387.6905

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb