Afaceri de 3,5 milioane de euro pentru Info World, în 2008

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 10 februarie 2009

Furnizorul de soluţii informatice integrate destinate sectorului de sănătate public şi privat din România Info World a înregistrat, în 2008, o cifră de afaceri de 3,5 milioane de euro şi mizează pentru acest an pe o majorare a businessului cu 15-20 de procente, a declarat, pentru NewsIn, compania.

"Anul 2008 a fost unul relativ bun pentru Info World, portofoliul de clienţi crescând cu 35-40% faţă de 2007, în mare parte aceştia fiind din domeniul public. S-au continuat parteneriatele existente, compania fiind implicată în trei mari proiecte europene de tip FP7, eTen şi Eureka - Health Optimum (început în 2007), REMINE şi ReTeMeS (începute în 2008)", a comunicat InfoWorld.

Pentru 2009, compania intenţionează să se implice mai mult în proiecte de telemedicină şi săparticipe la proiectele finanţate de Uniunea Europeană prin găsirea de noi parteneri şi oprotunităţi, precum şi continuarea extinderii pe piaţa internaţională şi pe zona privată a serviciilor de sănătate şi de asigurări medicale din România.

La nivel naţional, furnizorul de soluţii informatice pentru sistemul sanitar este implicat în două proiecte finanţate de Ministerul Sănătăţii: "Furnizarea şi instalarea unui sistem de transmisie date pentru telemedicină în situaţii de urgenţă", din data de 25 iulie 2008, şi Programul informatic Hospital Manager - Modulul Bugete, beneficiar fiind Agenţia Naţională de Programe de Sănătate.

Anul trecut, Info World a început în Republica Moldova un nou proiect de informatizare a "Centrului Naţional pentru Transfuzii Sangvine", iar în SUA a demarat un proiect în cadrul Departamentului de Stat pentru Veterani. Tot în 2008, compania a dezvoltat un nou produs, şi anume portalul medical Medipedia cu administrarea online a dosarului Personal de Sănătate.

În prezent, Info World are 150 de angajaţi şi nu are în vedere disponibilizări. Dimpotrivă, reprezentanţii companiei au declarat că ţinând cont de proiectele pe care le are în derulare şi planurile pentru acest an s-ar putea să angajeze personal.

Info World deţine peste 40% din numărul total de paturi informatizate din România, având peste100 de unităţi sanitare informatizate din sistemul public şi privat, mai mult de 10.000 de utilizatori şi 3.000 de staţii de lucru instalate. Compania are peste 9 ani de experienţă în domeniul software medicalşi este o prezenţă activă pe pieţele din Europa, America şi Africa.Soluţiile Info World crează un sistem integrat adaptat pe specificul fiecărei unităţi medicale în parte, astfel încat toate informaţiile medicale şi financiare legate de prezenţa unui pacient în unitatea medicală se regăsesc într-un unic Dosar Electronic de Sănătate al pacientului (EHR - Electronic Health Record). Portofoliul de produse cuprinde Hospital Manager Suite, Pharmacy Manager, Laboratory Manager, IQPACS, Budget Manager, Salary Manager, MediChart, Cabinet Manager, CTS Manager, CabiMed, e - test, InFlow, Asimed, HIMED şi MediPedia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb