Airbus şi partenerii săi vor crea un centru pentru întreţinerea aeronavelor în China

S.B.
Companii / 20 ianuarie 2022

Airbus şi partenerii săi vor crea un centru pentru întreţinerea aeronavelor în China

Airbus a semnat un acord cu oraşul Chengdu şi Tarmac Aerosave pentru dezvoltarea primului centru de service durabil privind "ciclul de viaţă" al aeronavelor din China, potrivit unui comunicat al companiei, remis astăzi redacţiei.

Acest acord va acoperi o gamă largă de activităţi, de la hangararea şi depozitarea aeronavelor, până la servicii de întreţinere, modernizări, conversii, dezmembrare şi reciclare pentru diferite tipuri de aeronave.

"Aceasta este încă o contribuţie concretă în atingerea sustenabilităţii în industria aviaţiei, susţinând principiul unei economii circulare în conformitate cu scopul Airbus de a deveni pionier în domeniul aerospaţial durabil. Acest centru unic va sprijini extinderea serviciilor de aviaţie ale Airbus, permiţând în acelaşi timp implementarea strategiei < < Green Industry > > a Chinei", a declarat Klaus Roewe, SVP Airbus Customer Services. "Se estimează o casare treptată a aeronavelor din China, activitate care se va dezvolta exponenţial în următorii 20 de ani. Airbus se angajează să investească în regiune, iar acest centru unic - o premieră în China şi în afara Europei - va face ca Airbus să fie bine poziţionată pe piaţa serviciilor de reabilitare a aeronavelor din China." a adăugat Roewe.

Partenerii au în plan semnarea acordului oficial pentru stabilirea şi încadrarea acestei forme de cooperare industrială la jumătatea anului 2022, cu intrarea în funcţiune a noului centru programată pentru sfârşitul anului 2023, sub rezerva aprobărilor de reglementare aferente.

Tarmac Aerosave contribuie la acest proiect cu cei 15 ani de experienţă dovedită în dezmembrarea eco-eficientă a aeronavelor. Situată în acelaşi centru, filiala Airbus, Satair, va achiziţiona aeronave vechi, va comercializa şi va distribui piesele canibalizate pentru a întregi gama de servicii aferente ciclului de viaţă. Uzina va acoperi o suprafaţă de 690.000 de metri pătraţi şi va avea o capacitate de stocare de 125 de aeronave.

Airbus îşi continuă acţiunea de implementare a etapelor necesare atingerii sustenabilităţii în industria aviaţiei, permiţând reutilizarea la nivel sporit a aeronavelor şi reciclarea materialelor şi echipamentelor.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb