AMO Retail deschide, la noi, al doilea magazin NO NAME Athens

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 18 septembrie 2009

AMO Retail anunţă deschiderea celui de-al doilea magazin NO NAME Athens din România, ce va beneficia de o investiţie iniţială de aproximativ 300.000 de euro, sumă ce include şi valoarea stocului iniţial, anunţă un comunicat al companiei remis redacţiei. Acesta va fi localizat în AFI Palace Cotroceni şi îşi va primi noii clienţi odată cu deschiderea centrului comercial la sfârşitul lunii octombrie 2009.

Magazinul se va afla la parter chiar la intrararea principală dinspre bulevardul Timişoara. Suprafaţa acestuia va fi de 225 metri pătraţi, ceea ce reprezintă o creştere de 60% faţă de primul magazin deschis în Bucureşti în Liberty Center.

Petre Neagu, Country Manager al NO NAME Athens, a declarat: "AFI Palace Cotroceni este cel mai important şi cel mai mare proiect imobiliar care şi-a anunţat finalizarea în toamna acestui an. Aşadar, era firesc ca NO NAME Athens să fie prezent aici. Design-ul magazinului nostru va urma liniile concept store-ului NO NAME Athens din Londra, una dintre cele mai importante locaţii în care se comercializează acest brand."

AFI Palace Cotroceni este situat la intersecţia dintre Str. Vasile Milea şi Bd. Timişoara, având o suprafaţă totală de 215.000 mp, suprafaţa închiriabilă reprezentând aproximativ 76.000 mp. Întreaga suprafaţă construită va găzdui: 300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis 24/7, 20 de săli de cinema, primul IMAX din România (3D), restaurante, o pistă de carting, 2 cazinouri, un patinoar de aproximativ 1000 mp - cel mai mare aflat într-un centru comercial din România, deschis tot timpul anului, un perete de escaladă, un lac artificial, un teren de joacă pentru copii, o pistă de role, bowling şi snooker.

Brandul NO NAME Athens se află pe piaţa din România din noiembrie 2008 şi este în portofoliul AMO Retail, parte a AMO Grup. Primul magazin NO NAME Athens se află în Liberty Center din Şoseaua Prograsului, la etaj 1. Suprafaţa acestuia este de 143 metri pătraţi. Magazinul este de tip concept-store şi a beneficiat de o investiţie de 300.000 de euro.

NO NAME Athens, este prezent in 150 de puncte de vanzare precum Londra, Cipru, Cairo, Beirut, Atena, Salonic, Rodos, Bucureşti. Brandul a luat naştere în 1984 şi începând de atunci a fost un actor foarte activ în desingul vestimentar, confecţionându-şi propriile modele, şi vânzând colecţii exclusiv bărbăteşti de înaltă calitate. În 1997, NO NAME - Athens a realizat pentru prima dată o colecţie specială dedicată femeilor, având un succes extraordinar. Colecţiile poartă incontestabila amprentă "made in Italy".

În următorii 3 ani, NO NAME Athens îşi va extinde reţeaua de magazine în Cehia, Ungaria, Bulgaria, Arabia Saudită, Qatar şi în Emiratele Arabe Unite.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb