ANCOM încheie seria Reuniunilor Regionale din 2012 la Timişoara

F. A.
Companii / 28 iunie 2012

Astăzi, reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) au prezentat, la Timişoara, în cadrul unei întâlniri cu industria de comunicaţii electronice, noile prevederi ale cadrului legislativ din domeniu, modul în care acestea afectează relaţia furnizor-utilizator final şi date privind activitatea de control a Autorităţii, arată un comunicat remis redacţiei.

Întâlnirea de la Timişoara este ultima dintr-o serie de nouă astfel de întâlniri prin care reprezentanţii Autorităţii s-au aflat în dialog direct cu peste 800 de furnizori de servicii şi reţele de comunicaţii electronice din toată ţara. Astfel, Autoritatea a încheiat seria "Reuniunilor Regionale ale ANCOM" organizate în anul 2012 cu scopul informării furnizorilor din domeniu cu privire la modificările pe care noul cadru legislativ le aduce, pentru ca aceştia să îşi desfăşoare activitatea în legalitate şi să asigure un nivel ridicat de transparenţă în relaţia cu utilizatorii.

În urma întâlnirilor, furnizorii au adus în centrul discuţiilor problemele cu care se confruntă în activitatea curentă şi, nu în ultimul rând, au venit cu sugestii în vederea unei colaborări mai bune cu Autoritatea. Cele mai importante aspecte şi probleme semnalate în discuţiile purtate de reprezentanţii ANCOM cu furnizorii de servicii şi reţele de comunicaţii electronice au vizat contractele încheiate cu utilizatorii finali, securitatea şi integritatea reţelelor şi serviciilor de comunicaţii electronice, probleme privind interferenţele care apar în zonele de frontieră, precum şi discuţii privind legea infrastructurii.

Tot cu această ocazie, reprezentanţii ANCOM au prezentat şi modificările aduse deciziei privind condiţiile de portare a numerelor de telefon, date privind portabilitatea, precum şi informaţii privind activitatea de control a Autorităţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb