ANUNŢ DE OFERTĂ AFERENT EMISIUNII DE ACŢIUNI ÎN CADRUL MAJORĂRII CAPITALULUI SOCIAL CU ACORDAREA DREPTULUI DE PREFERINŢĂ, CU APORT ÎN NUMERAR, AL SOCIETĂŢII ASIGURARE-REASIGURARE ASTRA S.A.

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 29 august 2014

  • document ataşat ANUNŢ DE OFERTĂ AFERENT EMISIUNII DE ACŢIUNI ÎN CADRUL MAJORĂRII CAPITALULUI SOCIAL CU ACORDAREA DREPTULUI DE PREFERINŢĂ, CU APORT ÎN NUMERAR, AL SOCIETĂŢII ASIGURARE-REASIGURARE ASTRA S.A.
    apasă aici pentru a descărca.

    Datele de identificare ale Emitentului: Societatea Asigurare - Reasigurare ASTRA S.A. este o societate administrată în sistem dualist, cu sediul social în Bucureşti, str. Nerva Traian, nr. 3, bl. M101, etaj 10, sector 3, Cod Unic de Înregistrare 330904, număr de înregistrare Registrul Comerţului J40/305/1991 ("Emitentul").

    Intermediar: Societatea de Servicii de Investiţii Financiare Broker S.A. Cluj-Napoca, societate autorizată de CNVM prin decizia nr. 3097-3098/10.09.2003 şi înregistrată în Registrul ASF sub nr. PJR01SSIF/120072, cu sediul în Cluj-Napoca, str. Moţilor, nr.119, înmatriculată la O.R.C. Cluj sub nr. J12/3038/1994, CUI 6738423.

    Valorile mobiliare oferite: 26.315.790 acţiuni ordinare, nominative, dematerializate, cu valoare nominală de 2,66 lei/acţiune, emise în conformitate cu Decizia nr. 26 din data de 27.06.2014 a Administratorului Special al Societăţii Asigurare - Reasigurare ASTRA S.A., KPMG Advisory SRL, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, nr. 3867 din 15.07.2014, cu acordarea dreptului de preferinta. Pretul de emisiune: 2,66RON/actiune; valoarea totală a emisiunii: 70.000.001,4 lei

    Acţionari îndreptăţiţi să subscrie: Acţionarii înscrişi în Registrul Acţionarilor tinut de Depozitarul Central S.A. la data de înregistrare, 14.07.2014. Pentru fiecare acţiune deţinută, acţionarii vor putea subscrie un număr de 0,36323533 acţiuni noi. Numarul final de acţiuni subscrise de fiecare acţionar va fi rotunjit în minus, la întregul imediat inferior. Acţionarii se pot informa cu privire la numărul de acţiuni la care au dreptul să subscrie la sediul Emitentului şi la sucursala Bucureşti a Intermediarului.

    Perioada de Subscriere: de la data de (inclusiv) 01.09.2014 până la data de (inclusiv) 01.10.2014, ora 17.00, în care se poate exercita dreptul de subscriere. Acţiunile nesubscrise în cadrul Perioadei de Subscriere vor fi anulate.

    Modalitatea de subscriere: Pentru a-şi exercita dreptul de preferinţă, acţionarii trebuie să completeze formularul de subscriere şi să ataşeze acestuia documentele menţionate în Prospectul Proporţionat. Aceste documente trebuie să fie depuse sau transmise prin poştă sau curier la sucursala Bucureşti a Intermediarului, cu menţiunea pe plic "pentru majorarea capitalului social al Societăţii Asigurare - Reasigurare ASTRA S.A." in cadrul Perioadei de Subscriere. Sucursala Bucureşti a Intermediarului are sediul pe Splaiul Unirii, nr. 16, et. 8, cam. 803, sector 4, Bucureşti. Dacă optează pentru transmiterea documentelor prin poştă sau curier, acţionarii trebuie să aibă în vedere faptul că documentele trebuie să ajungă la sediul Intermediarului până cel târziu în ultima zi a Perioadei de Subscriere, ora 17.00.

    Contul colector pentru subscrieri: este RO26BTRLRONCRT00R1814004 deschis de Intermediar la Banca Transilvania, Sucursala Zorilor, Cluj-Napoca, beneficiar SSIF Broker S.A., CUI 6738423. Comisioanele bancare aferente transferului banilor vor fi suportate de acţionari.

    Revocarea subscrierilor: Subscrierile realizate in cadrul majorarii capitalului social sunt irevocabile, cu exceptia cazului in care se publica un amendament la Prospectul Proportionat, In acest caz, investitorii care au subscris inainte de publicarea amendamentului isi pot retrage subscrierile in termen de 2 zile lucratoare dupa publicare, prin completarea, semnarea si transmiterea catre Intermediar a formularului de revocare a subscrierii.

    Disponibilitatea Prospectului Proportionat:

    Prospectului Proporţionat este disponibil, impreuna cu celelalte documente aferente pe site-ul web al Intermediarului (www.ssifbroker.ro) şi al Emitentului (www.astrasig.ro), in format electronic, si pot fi obtinute pe suport de hartie, la cerere, la sediul social al Emitentului din str. Nerva Traian, nr. 3, bloc M101, etaj 10, sector 3, Bucureşti, şi la Sucursala Bucureşti a Intermediarului din Splaiul Unirii, nr. 16, et. 8, cam. 803, sector 4, Bucureşti, în fiecare zi lucrătoare a Perioadei de Subscriere, între 9:00 - 17:00.

    Data anuntului: 29.08.2014

    Prospectul a fost aprobat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin Decizia nr. 1143 din 29.08.2014

    CITITI PROSPECTUL INAINTE DE A SUBSCRIE!

    Viza de aprobare aplicată pe Prospectul de ofertă publică nu are valoare de garanţie şi nici nu reprezintă o altă formă de apreciere a ASF cu privire la oportunitatea, avantajele sau dezavantajele, profitul ori riscurile pe care le-ar putea prezenta tranzacţiile de încheiat prin acceptarea Ofertei publice obiect al Deciziei de aprobare. Decizia de aprobare certifică numai regularitatea Ofertei în privinţa exigenţelor legii şi ale normelor adoptate în aplicarea acesteia.

    Emitent: Societatea Asigurare-Reasigurare ASTRA S.A. Bucuresti

    Prin Administrator Special

    KPMG Advisory SRL

    Prin reprezentant împuternicit

    Tudor Alexandru GRECU

    Intermediar : SSIF Broker S.A. Cluj-Napoca

    Grigore Chis

    Director General

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    Comanda carte
    veolia.ro
    Apanova
    rpia.ro
    danescu.ro
    Mozart
    Schlumberger
    arsc.ro
    Stiri Locale

    Curs valutar BNR

    18 Oct. 2024
    Euro (EUR)Euro4.9724
    Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
    Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
    Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
    Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

    convertor valutar

    »=
    ?

    mai multe cotaţii valutare

    Cotaţii Emitenţi BVB
    Cotaţii fonduri mutuale
    Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
    citiesoftomorrow.ro
    cnipmmr.ro
    thediplomat.ro
    hipo.ro
    Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
    The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
    BURSA
    BURSA
    Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
    The Kingdom of God on Earth
    Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
    Carte - The crisis solution terminus a quo
    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb