"Asesoft Distribution" este distribuitor oficial al produselor APC

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 20 februarie 2009

"Asesoft Distribution", companie care activează pe piaţa locală de distribuţie IT, anunţă noul său statut de distribuitor oficial pentru produsele APC (American Power Conversion).

APC, lider mondial în soluţii de electro-alimentare de siguranţă, este compania care stabileşte standardele în domeniu în ceea ce priveşte calitatea şi inovaţia. Soluţiile sale complexe, proiectate atât pentru utilizatorii casnici cât şi pentru corporaţii, îmbunătăţesc gradul de management, disponibilitate şi performanţă a echipamentelor electronice, reţelelor, echipamentelor de comunicaţii şi industriale de orice mărime.

Beneficiile aduse clienţilor Asesoft prin acest parteneriat constau în posibilitatea de a oferi suport tehnic şi comercial pentru proiecte, livrarea rapidă din stoc pentru cele mai uzuale produse, posibilitatea aprovizionării la comandă cu orice produs din portofoliul APC, precum şi posibilitatea de a participa la programele pentru parteneri dezvoltate de APC.

"În calitate de distribuitor oficial al produselor APC şi având deja o expertiză a pieţei, estimăm că în anul 2009 produsele APC vor înregistra vânzări de aproximativ 1,5 milioane euro" a declarat Iulian Stanciu, director general Asesoft Distribution.

"Avem încredere că Asesoft Distribution, prin reţeaua extinsă de parteneri şi prin activităţile de marketing eficiente pe care le organizează, va penetra un segment de piaţă neexploatat până acum şi va aduce o valoare adaugată business-ului APC în România", a declarat Mirela Danciu, Distribution Account Manager APC România.

Asesoft Distribution a încheiat anul 2008 cu o cifră de afaceri de 127 milioane USD, în creştere cu 22% faţă de anul anterior, iar pentru 2009 îşi propune afaceri de 130 milioane USD. Compania de distribuţie IT are o bază de clienţi formată din peste 1.000 reselleri activi şi este furnizor important al reţelelor de retail locale. Asesoft Distribution are în portofoliu o gamă de produse completă, reprezentând furnizori de top ai industriei IT: AMD, Asrock, APC, BitDefender, Creative, Dell, Delux, D-Link, Elixir, Galaxy, Genius, Gigabyte, HIS, Horizon, Intel, Kingston, Kingmax, LG, LITE-ON, Microsoft, PQI, Samsung, Seagate, Western Digital.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb