Aston Martin şi-a inaugurat operaţiunile din ţara noastră

Vlad Dobrea
Ziarul BURSA #Companii / 28 martie 2019

Aston Martin şi-a inaugurat operaţiunile din ţara noastră

Marca de lux britanică Aston Martin a inaugurat, ieri, reprezentaţa de la Bucureşti care va servi drept centru al operaţiunilor din Europa Centrală şi de Est.

Camelia Bazac, CEO Aston Martin Bucureşti a declarat: "Deschiderea unei reprezentanţe Aston Martin în ţara noas­tră reprezintă impunerea unor standarde de calitate şi de profesionalism extrem de înalte. Vorbim de un brand care are o istorie de peste 100 de ani şi o valoare de piaţă de peste 3,6 miliarde de dolari, înregistrând o creştere de 268% în anul 2018 comparativ cu anul 2017. Centrul de operaţiuni Aston Martin deschis astăzi (n.r. ieri) la Bucureşti va deservi şapte ţări. Astfel, pe lângă ţara noastră, vom fi un punct de vânzare, vom oferi servicii de service, dar şi servicii post vânzare pentru Bulgaria, Moldova, Ungaria, Serbia, Muntenegru şi Slovenia. Ne dorim ca aceast centru Aston Martin să fie un punct de reper pentru reprezentarea internaţională a brandului".

Aston Martin s-a facut cunoscut ca fiind producatorul unor modele grand tour mari, rapide şi confortabile dar, în secolul 21, încearcă ceva complet diferit: hipermaşini cu motor amplasat central.

Aston Martin AM-RB 003, noul membru al familiei din care fac parte Valkyrie sau Valkyrie AMR Pro şi fără îndoială, unul dintre starurile de la Geneva Motor Show 2019 a fost prezentat şi la showroom-ul de la Bucureşti.

Abordarea fundamentală a aerodinamicii, împrumutată de la hipercarul Valkyrie, pe AM-RB 003 este completată de o tehnologie unică numită FlexFoil, dezvoltată de FlexSys Inc şi care a fost validată chiar de către NASA prin intermediul unor ample, performante şi acustice teste de zbor. Aston Martin este primul producător de maşini pe cale să implementeze această tehnologie în industria auto.

În ciuda performanţelor, noul AM-RB 003 va fi la fel de rapid ca predecesorul său. Este adevărat că, în locul motorului Cosworth de pe Valkyrie, un V12 de 1.160 cai putere, noul 003 va fi propulsată de o unitate hibridă cu un V6 turbo poziţionat central, dezvoltată in-house, un sistem de lubrifiere Nexcel cu un recipient de ulei de motor detaşabil pentru realimentare rapidă în mai puţin de 90 de secunde, un filtru sofisticat şi o unitate electronică de control a motorului de la Vulcan.

Aston Martin AM-RB 003 va exista în serie în doar 500 de exemplare, din 2021 şi va avea un preţ de 6 milioane de lire sterline.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ati uitat trei zerouri la valoarea brandului ,vara nu-i ca iarna si nici milionul ca miliardul .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb